• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Müezzinoğlu: Kazdıkları kuyuya düştüler!
10 Mayıs 2015 Pazar 09:39

Müezzinoğlu: Kazdıkları kuyuya düştüler!

Bakan Müezzinoğlu, Bursa Gürsu Belediyesi Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, seçimlerde halktan destek istedi. Milletin kurulduğu günden bu yana AK Parti'yi asla yalnız bırakmadığını ifade eden Müezzinoğlu, şöyle konuştu:
"Önümüzdeki dönemde sizlerin başını asla öne eğdirmek gibi bir derdimiz olmaz. Bu milletin başı dik olacak. Bu millet 'Almanya'da, İngiltere'de var' demeyecek. Almanya'da, İngiltere'de olan Türkiye'de de var. Yeter ki biz birlik ve beraber olalım, o hedefe beraber yürüyelim, bu millete çelme takanlara fırsat vermeyelim, milletin kaderiyle oynamak isteyenleri elimizin tersiyle itelim ve geleceğimize sahip çıkalım. Kaderimiz milli iradedir, geleceğimiz sandıktır. AK Parti'nin kurucu genel başkanını, o gün birileri 'Muhtar bile olamaz' denilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhur, cumhurbaşkanı yaptı. Dolayısıyla bizim bu cumhura borcumuz var. Bizim bu milletin ay yıldızlı bayrağına, bayrağımıza ve vatanımıza borcumuz var. Bu borcu ödeyerek inşallah bu dünyadan göçer oluruz. Rab'bim ülkemiz ve milletimiz adına üstlendiğimiz sorumlulukların hakkını da hesabını da verebilmeyi bizlere nasip etsin."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin kurulduğu gün sözler verdiğini anımsatan Müezzinoğlu, "O gün partinin kuruluşunu dünya kamuoyuna ve Türkiye kamuoyuna açıklarken üç tane cümle söyledi; bunlardan bir tanesi, 'AK Parti milletin partisidir, milletin ortak değerlerinin temsilcisidir, milletin hayallerinin ve hedeflerinin öncülüğünü yapacaktır' dedi. Kurulduğumuz günden bugüne hep milletin değerleriyle birlikte yürüdük. Milletimizin hayallerinin, hedeflerinin önünde yürümeye çalıştık" diye konuştu.
'Kuyu kazanlar kazdığı kuyuya düştüler'
AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana kendilerine birçok tuzak kurulduğunu ifade eden Müezzinoğlu, şöyle devam etti:
"Kurulduğumuz günden bu yana milli irade adına, dünya kadar tuzaklar kuruldu ama milletle beraber yürüyen AK Parti veya millete sırtını dayayan AK Parti, bütün engelleri, sıkıntıları, sorunları, kazılan kuyuları milletle beraber aştı ve tuzaklara o tuzak kuranlar düştü. Kuyu kazanlar kazdığı kuyuya düştüler. İnşallah bundan sonra milletle olan yolculuğumuz çok daha güçlü bir şekilde devam edecek. Çünkü bu ülkeyi, bu milleti muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki o hedefe taşımak bizim boynumuzun borcudur, bu millete olan sorumluluğumuzdur. Bugün geldiğimiz bu noktada artık açılışları toplu yapmak durumunda kalıyoruz. Temel atmalara yetişemiyoruz. Yaklaşık bir aydır bir taraftan hastaneler açıyoruz, bir taraftan temeller atıyoruz, bir taraftan farklı farklı projelerin talimatlarını veriyoruz."
Bakan Müezzinoğlu, dana sonra Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ve beraberindekiler ile yaklaşık 5 milyon liraya mal olan projelerin açılış kurdelesini kesti.
Öte yandan, Bakan Müezzinoğlu, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu ve Türkiye Gençlik Vakfı tarafından 33 ilde organize edilen "Uluslararası Öğrenci Buluşması" kapsamında, Bursa Şehreküstü Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliklere katıldı. Müezzinoğlu, burada stantları gezdi, öğrencilerle sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA