• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Muazzez Ersoy herkesi şaşırttı
20 Mayıs 2012 Pazar 14:02

Muazzez Ersoy herkesi şaşırttı

Gençlik Konserlerinin dün akşamki konuğu Türk Sanat Müziğinin sevilen sanatçısı Muazzez Ersoy oldu.
Konya Valiliği, Meram Belediyesi ve Meram Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğiyle Gençlik Haftası münasebetiyle düzenlenen Gençlik Konserleri’nin dün akşamki konuğu Türk Sanat Müziği’nin sevilen sanatçısı Muazzez Ersoy oldu. 
 
 Anıt alanındaki programa Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, Konya Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümgeneral Yılmaz Özkaya, S.Ü. Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Konya merkez ilçe kaymakamları, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Ak Parti Konya İl Başkan Vekili Bestami İnan, diğer protokol mensupları ve binlerce kişi katıldı.
Esra Harmanda’nın sunuculuğunda yapılan programın başında Selçuk Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisi büyük beğeni topladı. Daha sonra protokol mensupları tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri’nde dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
Seslendirdiği şarkılarda Türk Sanat Müziği’nin ekol isimlerden biri olan Muazzez Ersoy, yoğun tezahürat gösterileriyle sahneye çıktı. Sevilen sanatçı, böyle bir organizasyon düzenlediği için Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı’ya teşekkür ederek gençlerin bayramını kutladı.
Birbirinden güzel şarkılarını icra eden Ersoy, sahneden inerek seyirciler arasındaki bir engelliyle yakından ilgilendi.Sanatçının bu nazik davranışı karşısında, tekerlekli sandalyede oturan engelli vatandaş ve annesi gözyaşlarını tutamadı.
“Konyalım” şarkısını da icra ederek büyük alkış alan Muazzez Ersoy, Konyaspor’un kaşkolunu takarak Konyaspor’a başarılar diledi.
Performansıyla katılımcılara güzel bir gece yaşatan sevilen sanatçıya Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ile Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı çeşitli hediyeler verdi.  
Gençlik konserlerinin büyük bir coşkuyla devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, “Konya Valiliğimiz, Belediyemiz ve Meram Kent Konseyi Gençlik Meclisimizin işbirliğiyle düzenlediğimiz bu konserlere halkımızın ve özellikle gençlerimizin gösterdiği yoğun ilgiden çok memnunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Farklı düşünce yapısında olan insanların ortak bir paydada toplanmaları ve omuz omuza vermeleri ülkemizin menfaatleri açısından önemli bir durumdur.” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA