• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
M.Özdemirde hayvan sevgisi temalı sergi
04 Ekim 2012 Perşembe 15:41

M.Özdemirde hayvan sevgisi temalı sergi

Merve-Mehmet Özdemir İlkokulunda, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, okulda hayvan sevgisi temalı bir sergi velilerin katılımıyla açıldı.
Merve Eğitim kurumları bünyesinde Selçuklu İlçesinde eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren Merve-Mehmet Özdemir İlkokulunda 4 Ekim Dünya Hayvanlarını koruma günü, okul öğrencilerinin yapmış oldukları çeşitli etkinliklerle kutlandı
Okul birinci sınıf öğrencilerinden bir bölümü Karatay Belediyesine ait Hayvanat Bahçesine gezi ve incelemelerde bulunurken, diğer bir grup ise velilerin katılımıyla sergi açtı.Sınıf velilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen sergide öğrenciler, evlerinden getirdikleri hayvan figürlü oyuncaklarını sergilerken, aynı zamanda velilere hayvanların özelliklerini tanıttılar.
Zümre başkanı Hüseyin Akdağ, “ Amaçlarının hayvanlara karşı sevgi ve acıma duyguları uyandırmak, onları korumak ve haklarına saygı duyulmasını sağlamak olduğunu söyledi.
Sergiyi gezen veliler hayvanlar hakkında daha önce hiç duymadıkları birçok bilgi edindiklerini ifade ettiler.
Okul Müdürü Ömer Faruk Orhan “ Okul olarak sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere büyük önem veriyoruz. Bu etkinlikler çerçevesinde 1. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı “Hayvan sevgisi temalı “ sergiye öğrenci velilerimizin yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu etmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA