• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
M.Özdemirde English Garden fuarına yoğun ilgi
18 Mayıs 2012 Cuma 10:09

M.Özdemirde English Garden fuarına yoğun ilgi

Merve- Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu İngilizce kullanım alanının artırılması adına okul içerisinde uygulamış olduğu English Garden (İngilizce Bahçesi) çalışması ile İngilizce öğretimi ve öğrenimi

Merve- Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu İngilizce kullanım alanının artırılması adına okul içerisinde uygulamış olduğu “ English Garden” (İngilizce Bahçesi) çalışması ile İngilizce öğretimi ve öğrenimine bir yenilik daha getirdi. 

Okul İngilizce zümre başkanı Erkan Doğan “İngilizce pratik alanlarının daha da artırılması için mücadele eden  Merve -Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu bu sefer de öğrencilerin kendi imkanları ile hazırlamış oldukları birbirinden güzel ve ilginç projeleri  sergiledi. Geleneksel hale gelen fuarda projeleri sergileyen öğrenciler,  çalışmalarını  İngilizce olarak anlatarak ve oyunlar oynatarak ziyaretçileri hayran bıraktılar. hazırlamış oldukları projeyle Romanya’da dünya üçüncülüğü elde eden öğrenciler de İngilizcelerini kullanarak projelerini fuarda sergilediler.” dedi.  
         
Öğrenciler kendilerini ziyaret eden, İngilizce’ye meraklı öğrenci arkadaşları ile misafirlerle bulmacalar,  domino oyunu, scrabble-kelime türetme oyunu, ülke, bayrak ve başkent bulma oyunu, taboo oyunu, balonu patlatıp soruyu bilme gibi birbirinden farklı 50 çeşit oyun  oynayarak hem hediye kazandılar hem de İngilizcelerini geliştirdiler. Ayrıca öğrencilerin yaptıkları proje çalışmalarını İngilizce olarak açıklamalarını dinleyen ve onlara İngilizce sorular soran ziyaretçiler de İngilizce  pratik yapma imkanı buldular. Fuarda görevli öğrenciler değişik meslek guruplarının kıyafetlerini giyerek kendilerini tanıtan konuşmaları ile fuara ayrı bir canlılık kattılar. Kendileri ile İngilizce konuşan ziyaretçilere de hediyeler veren öğrenciler yabancı dil öğrenimine ve kullanımına destek verdiler.

 “ Okulumuzda geleneksel hale gelen İngilizce fuar çalışmalarına verimli olduğuna inandığımız için önümüzdeki yıllarda da devam etmek istiyoruz.” diyen Okul Müdürü Ömer Faruk Orhan İngilizce fuar çalışmalarında emeği geçen tüm İngilizce öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik  ediyorum” dedi

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA