• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Motosiklet tutkunları Konyada buluştu
27 Ekim 2013 Pazar 12:12

Motosiklet tutkunları Konya'da buluştu

Türk Riders Chopper Kulübü üyeleri, motosiklet kazalarına dikkat çekmek ve yeni üyelerine yelek giydirmek için Konya'ya geldi

Türk Riders Chopper Kulübü üyesi yaklaşık 40 motosikletçi, motosiklet kazalarına dikkat çekmek ve yeni üyelerine yelek giydirmek için Konya'ya bir araya geldi.

Adana, Mersin, Gaziantep, Ankara, İstanbul ve çevre ilçelerden Konya'ya gelen kulüp üyeleri, Kültürpark'ta motosiklet tutkunlarıyla buluştu. Yeni üyelerine yelek giydiren Türk Riders Chopper Kulübü üyeleri, burada yaptıkları gösterilerle Konyalılara heyecanlı anlar yaşattı.

Türk Riders Chopper Kulübü Türkiye Direktörü Ömer Zulkadiroğlu, Konya'ya farklı illerden geldiklerini, uzun zamandır burada olmak istediklerini söyledi.

Konya'da Türk Riders'in bir temsilciliğini açtıklarını anlatan Zulkadiroğlu, "Burada Türk Riders'in bir ocağını daha yakacağız. Artık Konya'da da Türk Riders Chopper Kulübü olacak" dedi.

Zulkadiroğlu, değişik illere sürekli gittiklerini, motor kültürünü herkese aşılayabilmeyi amaçladıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kask, trafik cezası almamak için değil trafik canavarından korunmak içindir. Motosikletiyle kaza yapan sürücülere seslenmek istiyoruz. Trafik kurallarına ve güvenlik kurallarına uyun. Motosikletimizin kaportası bizleriz ve asfaltın ne kadar sert olduğunu ancak düşünce anlarız. Biz bu kültürü herkese yaymak istiyoruz. Motosikletin bir araç olduğunu bütün insanlarımıza hatırlatmak istiyoruz. 'Motosikletleri yok saymayın, bizleri fark edin' diyoruz. Vatandaşlarımızdan, trafik kurallarına uyarken motosikletçilere yardımcı olmasını bekliyoruz."

Konuşmanın ardından yeni kulüp üyeleri yemin ederek, yeleklerini giydi. Daha sonra kulüp üyeleri bir gösteri yaptı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA