• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Montona: Takımı güzel günler bekliyor
29 Ağustos 2010 Pazar 15:47

Montona: Takımı güzel günler bekliyor

Konyaspor'un büyük umutlarla transfer ettiği Kolombiyalı Johnnier Montona, takımı güzel günlerin beklediğini açıkladı.
Konyaspor'un büyük umutlarla transfer ettiği Kolombiyalı Johnnier Montona, takımı güzel günlerin beklediğini açıkladı. İlk defa Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyen Montona, Gaziantepspor maçındaki mücadelenin karşılığının galibiyet olmasına rağmen 1 puana razı olduklarını dile getirdi.

Konyapor yönetimi tarafından sezon başında Peru'nun Alianza Lima takımından transfer edilen Kolombiyalı oyuncu Johnnier Montona, Gaziantepspor karşılaşması ve takımın geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kolombiyalı oyuncu, Amerika'da futbolun daha çok tekniğe dayalı olarak oynandığını ve bir şov olarak algılandığını ifade etti.

Johnnier Montona, Türkiye'de ve Avrupa'da bu durumun farklı olduğunu anlattı. Montona, yeşil - beyazlı takıma transfer olduktan sonra kendisine verilen program dahilinde çalıştığını ancak tam anlamıyla hazır duruma gelebilmek için biraz daha zamana ihtiyacı olduğunun altını çizdi.

Konyaspor'u güzel günlerin beklediğini iddia eden yeşil - beyazlı oyuncu, "Eksiklerimin olduğunu biliyorum. Bunları gidermek adına da çalışmalar yapıyorum. Lige verilen ara hem ben hem de takımımız adına son derece faydalı olacaktır. Yapacağımız çalışmalarla bir sonraki oynayacağımız Bucaspor maçına kadar hazır olacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımız sabırlı olsunlar. Bundan sonra onları daha fazla mutlu edeceğiz. Konyaspor'u çok daha güzel günler bekliyor." şeklinde görüş belirtti.

Gaziantepspor ile deplasmanda oynanan maçı da değerlendiren Montona, takım olarak iyi mücadele ettiklerini dile getirerek şu açıklamaları yaptı;

"Kendi hatamızdan kalemizde golü gördük. Onun dışında ilk yarıda rakibimize ciddi bir gol pozisyonu vermedik. İkinci yarı rakibimizin üzerimize geleceğini ve nasıl oynamamız gerektiğini biliyorduk. Beklediğimiz gibi oldu. İkinci golü bularak öne geçtik. Ardından kırmızı kart ile rakibimiz 10 kişi kaldı. Farkı arttırmak istediğimiz anda hiçbir anlam veremediğim şekilde Veli arkadaşımın sırtına çarpan topa penaltı kararı verildi. Maç 2-2'ye geldi. Maçtan 1 puanla ayrıldık. Normalde deplasmanda alınan puana sevinilmesi gerekir. Ama biz iyi oyunumuzun ve mücadelemizin karşılığını alamadığımız ve galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz."

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA