• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Miniklerden Çanakkale gösterisi
21 Mart 2012 Çarşamba 11:11

Miniklerden Çanakkale gösterisi

Merve Eğitim Ali Küçüksucu Çocuk Akademisi 6 Yaş Öğrencileri Çanakkale Zaferinin 97.yılını düzenledikleri etkinliklerle kutladılar.
Merve Eğitim Ali Küçüksucu Çocuk Akademisi 6 Yaş Öğrencileri Çanakkale Zaferi’nin 97.yılını düzenledikleri etkinliklerle kutladılar.
 
Bayrak gösterileri, koro şarkıları ve Mehmet Akif Ersoy’a ait milli ve manevi şiirlerin sergilendiği etkinliklerde çocukların üstün performansları izleyenleri duygulandırdı.  Okul müdürü Aykan Ataseven öğrencilerin en iyi şekilde yetişmeleri için ellerindeki tüm imkanları seferber ettiklerini dile getirerek:“ Yarının büyükleri olan bugünün miniklerini vatan ve millet şuurunu almış birer fert olarak yetiştirmek istiyoruz. Tarihin dönüm noktalarından biri olan Çanakkale zaferimizin yıldönümünde bu zaferin izlerinin çocuklarımızın bilinçlerine yerleşmesi için Akademimizde birtakım etkinliler düzenledik. Minik yaşlarına rağmen öğrencilerin gösterdikleri performans bizi ve aileleri çok duygulandırdı.  Bu programlar çocuklarımızın sosyal ve dil gelişimlerini desteklediği gibi vatan ve millet şuurunun bilinçaltına yerleştirmesine yardımcı olmaktadır” dedi.  

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA