• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Minik hırsız kameraya yakalandı
25 Ocak 2011 Salı 16:58

Minik hırsız kameraya yakalandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir caminin tuvaletinden hırsızlık yaptığı iddia edilen küçük yaştaki şüpheliyi, güvenlik kamerası görüntüleri ele verdi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir caminin tuvaletinden hırsızlık yaptığı iddia edilen küçük yaştaki şüpheliyi, güvenlik kamerası görüntüleri ele verdi. Şüphelinin bir ilköğretim okulunda meydana gelen başka bir hırsızlık olayının da faili olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Dalyan Mahallesi'ndeki İrfaniye Camii'nin tuvaletinden masa üzerindeki bir miktar para çalındı. Hırsızlık olayının bildirilmesi üzerine harekete geçen Beyşehir polisi, caminin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştirdiği ileri sürülen şüphelinin 13 yaşındaki M.G. olduğu belirlendi. Şüpheli gözaltına alınırken, polis merkezindeki sorgulaması esnasında geçtiğimiz günlerde bir ilköğretim okulunda meydana gelen hırsızlık olayının da faili olduğunu itiraf etti. M.G'nin, arkadaşı İ.G. (13) ile birlikte Yeni Mahalle, Süheyla Doğu İlköğretim Okulu'na okul saati dışında pencerelerin korkuluk demirini sökmek suretiyle birinci katından girdiği, kapıyı sert bir cisimle zorlayarak kantine girmeyi başardığı öğrenildi. Şüphelilerin bazı kantin malzemeleri ile birlikte bir miktar parayı alarak kayıplara karıştığı belirlendi.

İ.G. de arkadaşının itirafının ardından polis tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, her iki şüpheli hırsızlık suçlamasıyla Beyşehir Adliyesi'ne sevk edildi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA