• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Minik Bilge, bayrak için ağladı
29 Ekim 2010 Cuma 22:37

Minik Bilge, bayrak için ağladı

Antalya'da düzenlenen Cumhuriyetin 87'nci kuruluş yıldönümü kutlamalarına şiir okurken gözyaşları döken ilköğretim okulu öğrencisi Bilge Üstündağ damga vurdu.
Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Cumhuriyet'in kuruluşunun 87'inci yıldönümü kutlamalarına Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve çok sayıda Antalyalı katıldı.
 
Vali Altıparmak'ın vatandaşları selamlaması ile başlayan törende 'İstiklal Oratoryosu' ve 'Bayrak' isimli iki şiir okuyan Aksu Çalkaya 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Bilge Üstündağ, gözyaşlarına hakim olamadı. Şiiri duygulu bir şekilde okuyan öğrenci, büyük alkış aldı. Üstündağ, kürsüden indikten sonra 'Şiiri okurken çok duygulandım. Atatürk ve bayrakla ilgili şiirler beni duygulandırıyor" dedi.

Törenin sonunda geçit töreni düzenlendi. Ellerinde bayrakları ile meydanı dolduran Antalyalılar geçit töreninde öğrenciler ve askerlere büyük ilgi gösterdi. Geçit töreninde kısa süreli davetsiz misafir paniği de yaşandı. Tören alanına giren bir köpek valilik korumaları ve milli eğitim görevlileri tarafından alandan uzaklaştırıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA