• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Milli takım için Mircea Lucescu ismi anılıyor
14 Kasım 2009 Cumartesi 14:19

Milli takım için Mircea Lucescu ismi anılıyor

Mircea Lucescu: "Bu kadar başarılı Türk teknik direktörler varken milli takımın başına yabancı teknik direktör aranmasını anlamıyorum."
Antalya'ya Bulgaristan A Milli Takımı ve Antalyaspor ile özel maçlar yapmak için gelen Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'in Rumen çalıştırıcısı Mircea Lucescu, Fatih Terim'in ayrılmasından sonra Türk Milli Takımı için adının anıldığına dikkati çekerek, "Türk Milli Takımı'ndan teklif almadım. Zaten Shakhtar ile iki yıllık sözleşmem var. Bu nedenle şu anda Türkiye'de çalışmam mümkün değil. Ben görevimin başındayım" dedi.

Mircea Lucescu, "Türkiye Şenol Güneş ile dünya üçüncüsü, Fatih Terim ile Avrupa üçüncüsü oldu. Türk çalıştırıcılar milli takımda başarılı oldu. Bu kadar başarılı Türk teknik direktör varken milli takımın başına neden yabancı teknik direktör aranıyor. Ancak karar Türkiye Futbol Federasyonu'nundur. Türkiye'de hangi Türk hocanın milli takımın başına geçmesi konusunda yorum yapamam" diye konuştu.

Türkiye ligleri hakkında da konuşan Lucescu, Türkiye liginin çok kaliteli olduğunu söyledi. Şampiyonluk için konuşmanın erken olduğuna işaret eden Lucescu, "Türkiye'de ligler henüz yeni başladı sayılır. Şu anda kimin şampiyon olacağı belli olmaz. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş iyi oynuyor. Beşiktaş kötü başlangıç yaptı ama toparlandı. Türkiye liglerini fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum, ancak biz de yoğun çalışıyoruz" dedi.
 
 
trt
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA