• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Milletvekili tarlada çapa yaptı
15 Haziran 2013 Cumartesi 15:41

Milletvekili tarlada çapa yaptı

AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, tarlada çalışan kadınlarla pancar çapası yaptı.
AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, tarlada çalışan kadınlarla pancar çapası yaptı.
AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, Derbent ilçe merkezi ile belde ve köylerini ziyaret etti. Derbent Belediyesi’ni ziyaretinde Milletvekili Üzülmez’e Belediye Başkanı Hamdi Acar tarafından Filistin bayrağını yansıtan el dokuması bir halı hediye edildi. Ziyaretin ardından ilçe merkezinde kahvehane, esnaf ve pazar yeri ziyareti gerçekleştiren Üzülmez ve beraberindekiler, sonrasında köy ve beldelerde yöre sakinleri ile sohbet etti, dert ve isteklerini dinledi. Derbent’e konuşmaya değil vatandaşların varsa dert ve isteklerini dinlemeye geldiğini anlatan Üzülmez’e, gölet, su ve yollarla ilgili talepler, bölgede açılmak istenilen bir taş ocağı ile ilgili yaşanan sorunlar aktarıldı. Derbent Belediyesi’nin Dereağzı Göleti çevresinde hayata geçirdiği Aladağ Göl Parkı’nı da yerinde görerek inceleyen ve çok beğenen Üzülmez, çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Acar’dan bilgi aldı.
Köy ziyaretleri esnasında yol üzerinde tarlada çalışan kadınları görerek duran ve aracından inerek bir süre sohbet edip isteklerini dinleyen Üzülmez, eline çapayı alarak kadınlarla pancar tarlasında çapa yaptı. Üzülmez, çocukluğunda da çapa işlerinde çalıştığını anlatarak, bu işlere yabancı olmadığını belirterek, kadınların hazırladığı tarladaki sofraya konuk oldu.



“DERBENT YATIRIMLARINA DESTEK SÜRECEK”
Ziyaretinin ardından gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Üzülmez, gölet kenarındaki sayfiye yerinin son derece güzel doğa harikası bir yer olduğunu belirterek, burayla ilgili kendi düşüncesini de Belediye Başkanı Hamdi Acar’la paylaştığını söyledi. Buradaki manzaranın Konya için de kaçırılmayacak bir manzara olduğuna vurgu yapan Üzülmez, “Hem gölet, hem doğa ve orman, buradaki yapılmış olan tesisin yanına özel sektörün de devreye girerek bir restoran ve kafe gibi dinlenme yerlerinin yapılması, gölet çevresine bisiklet ve yürüyüş yolları yapılması, bungalov evler yerleştirilerek orman içi yollar ile bu bölge Konya’mızın gerçekten bir sayfiye merkezi haline gelmesine adaydır. Biz milletvekilleri olarak belediye başkanımıza ve ilçe halkına her zaman destek vermeye hazırız ve veriyoruz. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından tüm Konya buraya sayfiye yeri olarak akın edecektir. Burayı Konya’nın bir arka bahçesi veya göl bahçesi, bir sayfiye alanı olması için biz de tüm çalışmalara desteğimizi vereceğiz” ifadesini kullandı.
Konya’nın kış sporları merkezi olması için çalışma yürütülen Aladağ Kayak Merkezi Projesi hakkında da düşüncelerini açıklayan Üzülmez, gölet çevresinde yürütülen çalışmaların aynı zamanda Aladağ Kayak Merkezi için de bir altyapı oluşturduğunu sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA