• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Milletvekili Halil Etyemez: Teşekkürler Konya, Teşekkürler Türkiye
25 Haziran 2018 Pazartesi 16:37

Milletvekili Halil Etyemez: Teşekkürler Konya, Teşekkürler Türkiye

Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “Milletimizin bizlere teslim ettiği mührü, 16 yıldır olduğu gibi yine milletimizin refahı, ülkemizin büyümesi ve güçlenmesi için kullanacağız.

Yeniden AK Parti Konya Milletvekili seçilen Halil Etyemez, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerini değerlendirdi. Milletvekili Halil Etyemez seçim sonuçlarının millete ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

 

Milletin iradesinin sandığa yansıdığını belirten Halil Etyemez “Vakit Konya vakti, Vakit Türkiye vakti diyerek çıktığımız kutlu yolda milletimiz kararını verdi. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. AK Parti’miz açık ara yeniden zirvede yer aldı. Seçim sonuçları milletimize ve ülkemize hayırlı, uğurlu olsun. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’mize gönül veren vatandaşlarımıza, gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Teşekkürler Konya, Teşekkürler Türkiye” dedi.

 

Milletimizin teslim ettiği mührü 16 yıldır olduğu gibi yine milletimizin refahı, Türkiye’nin büyümesi ve güçlenmesi için kullanacaklarını vurgulayan Etyemez, “Milletimiz, yaparsa yine AK Parti yapar diyerek bir kez daha Konya’mıza ve Türkiye’mize hizmet etme görevi verdi. Milletimizin refahı için, ülkemizin güçlenmesi için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mazlum ve mağdurların sesi ve umudu olmaya devam edeceğiz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bir ve beraber olarak dünyada söz sahibi Güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Şimdi hasat vakti. Başladığımız dev yatırımları ve milli hamle projelerini tamamlayarak milletimizin hizmetine sunma vakti. Ekonomimizi, milli gelirimizi zirveye çıkarma vakti. Ülkemizin dört bir yanında yatırımlarımızı sürdürme vakti. Omuz omuza, kol kola, kardeşçe geleceğe yürüme vakti. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA