• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Milletimiz kararını verdi
31 Mart 2014 Pazartesi 10:17

Milletimiz kararını verdi

MÜSİAD, yerel seçimler sonrasında bir açıklama yaptı. Açıklamada, "MÜSİAD olarak, biz işadamları, her zaman, huzur, güven ve pozitif istikrardan yana olduğumuzu ifade ettik. Sonuçlar, milletimizin de tercihinin bu yönde olduğunu net bir şekilde ortaya koymuştur" denildi.

 

İşte MÜSİAD'ın açıklaması:

Milletimiz tarihi bir dönemeci daha geride bırakmış ve 30 Mart Yerel Seçimlerinde kendi geleceği için kararını vermiş, kararını da, hür iradesiyle sandığa yansıtmıştır. Sonuçlar ne olursa olsun, ortaya çıkan neticede, sağduyu ve aklıselim kazanmıştır. Milletimizin iradesine farklı yöntemlerle ipotek koymaya çalışanlar, siyasi bir yarışta siyaset dışı müdahalelerden medet umanlar, milletimizin ortaya koyduğu takdirinden gereken dersleri çıkarmalıdırlar. Diğer taraftan, bu sonuçlar, mevcut iktidara güçlü bir destek anlamı taşırken, aynı zamanda, daha fazla sorumluluk da yüklemiştir.

MÜSİAD olarak, biz işadamları, her zaman, huzur, güven ve pozitif istikrardan yana olduğumuzu ifade ettik. Sonuçlar, milletimizin de tercihinin bu yönde olduğunu net bir şekilde ortaya koymuştur. MÜSİAD olarak, bir kez daha, bu zor süreçten alnının akıyla çıkan milletimize, demokrasinin temel unsuru olan seçme ve seçilme hakkının sağlıklı işlemesine vesile olan herkese, teşekkür ediyor, 30.Mart Yerel Seçimleri'nin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA