• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Milletimiz darbe anayasasını kabullenemedi
28 Eylül 2010 Salı 12:42

'Milletimiz darbe anayasasını kabullenemedi'

AK Parti Akören İlçe Başkanı Fahrettin Dinç, referandum öncesinde ve sonrasında yapılan çalışmalarda emeği geçen tüm ilçe teşkilatı üyelerine, belediye başkanlarına, belde teşkilatlarına, köy
AK Parti Akören İlçe Başkanı Fahrettin Dinç, referandum öncesinde ve sonrasında yapılan çalışmalarda emeği geçen tüm ilçe teşkilatı üyelerine, belediye başkanlarına, belde teşkilatlarına, köy muhtarları ve AK Parti köy temsilcilerine ile sandık kurullarına hizmetleri ve çalışmalarından dolayı bir teşekkür yemeği verdi.
 
Akören’deki yemeğe, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’un yanı sıra AK Parti Konya Milletvekilleri Hasan Angı, Muharrem Candan, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Akören İlçe Koordinatörü İzzet Yıldız ile İl Yönetim Kurulu Üyesi, Bozkır İlçe Koordinatörü Mustafa Varol katıldı.
 
Ahmet Sorgun; “ % 58, Türkiye’nin aydınlık geleceğine büyük katkıdır”
 
Yemeğin ardından AK Parti Akören İlçe Başkanı Fahrettin Dinç’in selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, referandum süreci boyunca il, ilçe ve belde teşkilatları ile milletvekillerinin gece gündüz çalışarak Konya genelinde yüzde 78 gibi çok önemli bir başarı elde ettiklerini söyleyerek; “Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu başarı Türkiye’nin aydınlık geleceğine önemli bir katkı olmuştur. Herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
Hasan Angı; “Türkiye geleceğine artık daha güvenle bakıyor”
AK Parti Konya Milletvekili Hasan Angı da referandum sonuçlarının Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını dileyerek; “Bu sonucu milletimiz istemiştir. Dolayısıyla herkes sonuçlara saygı duymak durumundadır. Türkiye yıllardır darbe anayasası ile yönetiliyordu. Milletimiz artık bunu kabullenemiyor ve bunun için de Anayasa Değişiklik Paketi’ne destek vermiştir. İnanıyorum ki Türkiye geleceğine çok daha güvenle bakıyor” ifadelerini kullandı.
Muharrem Candan; “Halkımızda demokrasi açlığı var”
“Akören referandumda ne istediğini açıkça ortaya koymuştur” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Konya Milletvekili Muharrem Candan ise Akörenlilerin referandumda verdiği destek için teşekkür etti. Candan; “Darbecilerin yargılanmasının önünü açan düzenlemeden yaşlı, çocuk ve kadın ile gazilerimize ayrıcalıklar tanıyan düzenlemeye kadar birçok önemli maddelerin yer aldığı paket halkımızın desteği ile kabul edilmiştir. Bu Türkiye’nin aydınlık geleceğine büyük bir katkıdır. Sonuçlar bir kez daha göstermiştir ki halkımızda büyük bir demokrasi açlığı var. Bundan sonraki çalışmalarımız da buna göre şekillenecek. Referandumda oyunu demokrasinin gelişmesinden yana kullanan tüm vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
 
Programda son olarak söz alan ve Akören İlçe teşkilatına ve Akören halkına teşekkür eden AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Akören İlçe Koordinatörü İzzet Yıldız ise; “2011’de aynı yerde daha görkemli bir kutlama yapmak dileği ile başarıda emeği geçen, burada bulunan ve bulunmayan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA