• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Midesinden anahtar çıktı
11 Mayıs 2011 Çarşamba 21:15

Midesinden anahtar çıktı

Manisa'da şiddetli mide ağrısıyla hastaneye kaldırılan zihinsel engelli gencin midesinden ameliyatla açık uçlu metal anahtarlar, kapı anahtarı ve irili ufaklı metal ve plastik madde çıkarıldı.
Manisa'da şiddetli mide ağrısıyla hastaneye kaldırılan zihinsel engelli gencin midesinden ameliyatla açık uçlu metal anahtarlar, kapı anahtarı ve çok sayıda irili ufaklı metal ve plastik madde çıkarıldı.
 
Alınan bilgiye göre, Gölmarmara ilçesine bağlı Tiyenli köyünde ikamet eden zihinsel engelli S.T, şiddetli karın ağrısı nedeniyle ailesince Saruhanlı Devlet Hastanesine götürüldü.
Buradan Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesine sevk edilen 21 yaşındaki hastanın, tetkik için çekilen röntgen filmlerinde, midesinde iki açık uçlu metal anahtar, kapı anahtarı, kaşık, çakmak ve çeşitli başka yabancı cisimlere rastlandı.
 
S.T'nin midesi ve kalın bağırsağa kadar inen yabancı cisimler, Merkez Efendi Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü doktorları Opr. Dr. Fatih Haskaraca, Opr. Dr. İsmet Çağlar ve Opr. Dr. Mustafa Özsöy tarafından yapılan bir dizi ameliyatla çıkarıldı.
Operasyonu gerçekleştiren doktorlar, yaptıkları açıklamada, hastanın mide ve bağırsağından çıkarılan yabancı cisimlerin toplam ağırlığının 2 kilogramı bulduğunu, hastanın midesindeki bu kadar yabancı cisimle hayatta kalmasına şaşırdıklarını ifade ettiler.
 
Baba Sezgin T. (55) de yaklaşık 6 yıl önce eşinin vefat ettiğini, 4 çocuğundan ikisini evlatlık verdiğini, en büyük çocuğunu evlendirdiğini, küçük yaşta menenjit hastalığı sonucu zihinsel engelli hale gelen S.T. ile tek başına kaldığını söyledi.
 
Oğlunun son 4-5 aydır yemekten kesildiğini ve günden güne zayıfladığını anlatan Sezgin T, karın ağrıları artınca hastaneye götürdüğü oğlunun sağlığına kavuşmasından duyduğu mutluluğu ifade etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA