• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHPli Belediye Başkanı istifa etti
16 Mayıs 2011 Pazartesi 12:45

MHP'li Belediye Başkanı istifa etti

Konya'da MHP'li Belediye Başkanı istifa etti..
Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Yenidoğan beldesinin MHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Derebağ, istifa ederek partisi ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Başkan Hüseyin Derebağ, istifa dilekçesini partisine sunduğunu belirterek, belde halkından gelen yoğun istek üzerine böyle bir karar aldığını söyledi. Derebağ, "Bir süre görevime bağımsız olarak devam edeceğim, ardından belde halkımızla yapacağımız istişare sonrası safımızı belli edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Beyşehir'de MHP'den peş peşe iki belde belediye başkanının istifa etmesinin ardından MHP Beyşehir İlçe Başkanı Yusuf Erdoğan, istifaların devamının gelip gelmeyeceği yönünde bir beklentilerinin olmadığını belirterek, istifaları değerlendiren bir basın açıklaması yapacaklarını söyledi. Bu arada Beyşehir'de 7 olan MHP'li belde belediye sayısı, istifalar ile 5'e düştü.
Beyşehir'e bağlı Gökçimen Belde Belediye Başkanı Mustafa Dokur da partisi MHP'den istifa ederek, AK Parti saflarına katılım için müracaat ettiğini açıklamıştı. MHP'den istifa eden ilk isim olan Mustafa Dokur'a parti rozetinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya mitinginde takılacağı belirtildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA