• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHPli Başkan Davutoğlunun yanında
07 Haziran 2011 Salı 23:17

MHP'li Başkan Davutoğlu'nun yanında

Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil beldesinin MHP'li Belediye Başkanı Lütfi Topbaş, miting için beldeye gelen
Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil beldesinin MHP'li Belediye Başkanı Lütfi Topbaş, miting için beldeye gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'yla birlikte seçim otobüsünün üzerine çıktı.
 
Seçim bölgesi Konya'da belde gezilerine devam eden Bakan Davutoğlu, Konya'nın merkez Karatay ilçesine bağlı bazı beldeleri ziyaret etti. Davutoğlu, sırasıyla Hayıroğlu, Yarma ve Ovakavağı ve İsmil beldesine geldi. Beldenin MHP'li belediye başkanı Lütfi Topbaş, Bakan Davutoğlu'ndan önce anons edilerek belde meydanına gelen seçim otobüsünü üzerine çıktı ve halkı selamladı. Bakan Davutoğlu'nun seçim otobüsünün üzerine çıkmasının ardından Başkan Topbaş, Bakan Davutoğlu'na çiçek verdi.
 
Konuşmasında Türkiye'nin artık kendi tank, uçak, helikopter ve savaş gemisini üretir hale geldiğini dile getiren Bakan Davutoğlu, İsmillilerden bu istikrarın devam etmesi için 12 haziran seçimlerinde kendilerine destek vermelerini istedi. Başkan Topbaş ise bakanın konuşmasını otobüsün üzerinde dinledi ve vatandaşlarla birlikte alkışladı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA