• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHPden Rektör Şekere ziyaret
09 Mayıs 2013 Perşembe 11:39

MHP'den Rektör Şeker'e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl başkanı Av. Tarık Taşcı ve yönetim kurulu üyeleri Necmettin Erbakan Üniversitesi Prof Dr. Muzaffer Şeker ve Rektör yardımcılarını ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl başkanı Av. Tarık Taşcı ve yönetim kurulu üyeleri Necmettin Erbakan Üniversitesi Prof Dr. Muzaffer Şeker ve Rektör yardımcılarını ziyaret etti.
 Konya Protokol ziyaretlerini sürdüren MHP Konya İl başkanı Av. Tarık Taşcı, İl Başkan Vekili Hasan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Muzaffer Şeker, Rektör yardımcıları Prof Dr. Mehmet Emin Aydın, Prof Dr. Birol Akgün ve Prof Dr. Tahir Yüksek’i ziyaret ettiler.
 MHP İl Başkanı Taşcı” Üniversiteler geleceğimizi yönetecek ve yön verecek olan genç nesilleri yetiştiren eğitim kurumlarıdır. Güzide ilimizde yeni kurulan ve her geçen gün büyümeye devam eden Necmettin Erbakan Üniversitesi de gelecekte emsal gösterilecek olan üniversiteler arasında en kısa zaman dilimi içerisinde yer alacaktır.”dedi
 Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Rektör Prof Dr. Muzaffer Şeker ise “ Siyasi partiler toplumun değişmez bir parçasıdır. Bizler onun için her siyasi partiye aynı mesafedeyiz. Üniversite olarak, kurulduğu günden itibaren büyüme yolunda çalışmalarımızı gece-gündüz sürdürüyoruz. Hedefimiz ise ülkemizde ve Dünya’da isminden söz ettiren bir Üniversite oluşturmaktır.”dedi
 Ziyaret günün anısına çektirilen toplu fotoğraf ile son buldu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA