• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP Çumra Bölge İstişare Toplantısı yapıldı
08 Mart 2012 Perşembe 13:49

MHP Çumra Bölge İstişare Toplantısı yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Ali Yücel, yapılacak il kongresinden güçlenerek çıkacaklarını söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Ali Yücel, yapılacak il kongresinden güçlenerek çıkacaklarını söyledi.
 
MHP Çumra Bölge İstişare Toplantısı, Çumra Belediyesi Düğün Salonu'nda yapıldı. Toplantıya, MHP il yönetiminin yanı sıra Karatay, Selçuklu, Çumra, Ereğli, Seydişehir, Bozkır, Akören, Hadim ve Taşkent ilçe yöneticileri ile partiye mensup belediye başkanlarının yanı sıra delegeler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Çumra İlçe Başkanı İlhami Alkan, 4 yıl önce il yönetimi ile birlikte atanarak göreve geldiklerini hatırlatarak, "Bu dava yükü ağır, çetin yollardan geçen bir dava. İl başkanımızın ne tür sıkıntılar çekerek bizi yalnız bırakmadığını biliyoruz. MHP il yönetimi Çumra'nın menfaati doğrultusunda, Çumra'da ülkücülerin başının dik gezmesi noktasında her zaman bize destek oldu" dedi.
Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem'in selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel, sözlerine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak başladı. İl kongresinin önemine değinen Yücel, parti yönetiminde görev almanın büyük sorumluluk getirdiğini ifade etti. Yücel, "Biz bu sorumluluğu yerine getirdiğimize inanıyoruz. MHP'nin il delegasyonunda olan arkadaşlarımız partimizin gelişmesiyle, Türkiye'de olup bitinle ilgili tavır koymasında, yürümesiyle ya da dur demesiyle karar verebilecek en üst noktada bulunuyorlar. Onun için bu dönemdeki seçim çok önemli. Ben de bu seçimi önemsediğim için sizlerle birlikteyim" dedi.
Yücel, bazı çevrelerin yapılan bölge toplantılarını kendisine destek gösterisine dönüştürdüğü yönündeki eleştirilere değinerek, "Dün biz bu arkadaşlarla kol kola yürüdük. O zaman bizim bugün burada toplanmamız kaçınılmaz bir sonuç. Kimse kendine başka anlamlar çıkarmasın. Önümüzdeki günlerde yapılacak kongrede MHP il teşkilatı öyle bir duruş sergileyecek ki, bu duruş bütün Türkiye'ye örnek olacak. Bunu ben söylemiyorum, sayın genel başkanımız bize görevi tevdi ettiği zaman, 'Sizden beklentim Konya'nın 10 yıllık siyasi tavrını belirleyeceksiniz, siyasi planlamasını yapacaksınız' demişti.
Siyaset gerçekten zor, bu işe talip olan arkadaşlar ehil arkadaşlar olsaydı bugün o ekibe destek olmak adına bu görevi hemen yanlarında şerefle yapardık, kimsenin endişesi olmasın. Öyle bir kongre süreci yaşayacağız ki, kim ne ektiyse onu biçecek, onun karşılığını göreceğiz" şeklinde konuştu.
Konuşmasının sonunda MHP İl Başkanı Ali Yücel'i tebrik eden delegeler il yönetimi ile birlikte fotoğraf 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA