• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP Adayı 2. Seçim Bürosunu Açtı
16 Şubat 2009 Pazartesi 18:49

MHP Adayı 2. Seçim Bürosunu Açtı

Konyanın merkez Karatay ilçesinin MHPli Belediye Başkan Adayı İlyas Kirazın 2. seçim koordinasyon merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Konya’nın merkez Karatay ilçesinin MHP’li Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz’ın 2. seçim koordinasyon merkezi düzenlenen törenle açıldı.

 

Karatay-Araplar seçim bürosu açılış törenine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Başkanı Ali Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay, merkez ilçe belediye başkan adayları ile partililer katıldı.

 

Karatay Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz törende yaptığı konuşmasında, ekip arkadaşları ile birlikte doğup büyüdüğü Karatay’a en iyi hizmeti vermek için yola çıktıklarını söyledi. Seçim çalışmalarını ilçe halkı ile birebir görüşerek sürdürdüğünü kaydeden İlyas Kiraz, “Karatay’ın gelişmesi için şu an itibariyle tüm projelerimiz hazır. 30 Mart’tan itibaren hazırlamış olduğumuz projeleri halkımızın da teveccühüyle hayata koymaya başlayacağız. Bugüne kadar yaptığımız gezi ve incelemelerde yapamayacağım hiçbir işin sözünü vermedik ve vermeyeceğiz. Ne söylersek onu yapmayı taahhüt ediyoruz. Karatay-Araplar seçim koordinasyon merkezini ise vatandaşlarımıza projelerimizi tek tek anlatmak için hizmete sokuyoruz. Karatay’da 30 Mart’ta ipi göğüsleyen biz olacağız” dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay, İl Başkanı Ali Yücel ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’nın konuşmalarının ardından kürsüye gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Faruk Bal, Başbakan Erdoğan’ın Davos’ta verdiği tepkiyi terör örgütü yandaşlarına ve destekçilerine de göstermesini istedi.
Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezi kurdele kesilerek açıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA