• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP 1 Kasıma tüm imkanlarıyla hazırlanıyor
04 Ekim 2015 Pazar 08:03

'MHP 1 Kasım'a tüm imkanlarıyla hazırlanıyor'

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin 1 Kasım'a tüm imkanlarıyla hazırlandığını belirterek, "Başarmak için sabırsızız, çünkü kendimize güveniyoruz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Spor Salonu'ndaki partisinin seçim bildirgesi toplantısında yaptığı konuşmaya, Hüseyin Nihal Atsız'ın "Kahramanlık" adlı şiirinden "Sızlasa da gönüller düşenlerin yasından. Koşar adım gitmeli onların arkasından. Kahramanlık, içerek acı ölüm tasından. İleriye atılmak ve sonra dönmemektir" dörtlüğünü okuyarak başladı.

MHP'nin ülkenin geleceğine sahip çıkmak için millete "oy ver" çağrısı yaptığını belirten Bahçeli, yenilenme kararı alınan 7 Haziran seçiminden sonra, şimdi de önlerinde 1 Kasım randevusunun bulunduğunu söyledi.

Bahçeli, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin sonuçlarını hazmedemeyenlerin bir kez daha seçim kartını masaya koyduklarını savundu. Türkiye'nin 5 aylık bir arayla ikinci kez sandık başına gittiğini dile getiren Bahçeli, bu durumun siyasi tarihte bir ilk olduğunu kaydetti.

Demokrasi düşmanlarının, milli irade kaçkınlarının oyunlarını bozmak için yeni bir imkana sahip olduklarını bildiren Bahçeli, "1 Kasım'da yapılacak 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için geri sayım başlamıştır. MHP, 1 Kasım'a tüm imkanlarıyla hazırlanmaktadır. Başarmak için sabırsızız, çünkü kendimize güveniyoruz, iktidar olmak, Türkiye'nin yönetimini üstlenmek için azimli ve inançlıyız. Çünkü başka bir seçeneğin olmadığını görüyoruz" ifadesini kullandı.

Devlet Bahçeli, MHP beyannamesinin "bir gelecek projesi ve bir gelecek tasarımı" olduğuna işaret etti. Türkiye'nin mimarının Türk milliyetçileri olduğunu öne süren Bahçeli, şöyle konuştu:

"Bağımsızlığımızın manifestosu, milliyetçi vicdanlarda yazılmıştır. Dikkat ediniz, Türk milliyetçiliği hem ülke kurtarmış, hem de ülke kurmuştur. Gelecek Türk milletinindir, gelecek Türkiye Cumhuriyeti'nindir, gelecek Milliyetçi Hareket Partisi'nin omuzlarında parlayacaktır. Bu nurlu gelecek için ter akıtacak, emek verecek inanmış, imanlı milliyetçi ülkücü yürekler de buradadır, bu salondadır. Bir ülküsü olan, elbette geleceği kafasında ve vicdanında şekillendirecektir. Bunun da ilk yolu ülkenin geleceğine, samimiyetle karşılık beklemeden hizmet etmektir. Biz geleceği, hainlerin, iş birlikçilerinin, Türklüğe diş bileyen köksüz ve kimliksizlerin tasallutundan kurtarmayı kafamıza koyduk."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA