• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mezarı başında ölmek istemişti katili çıktı
28 Haziran 2016 Salı 11:31

Mezarı başında ölmek istemişti katili çıktı

Manisa'nın Demirci ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra boğazı kesilmiş halde cesedi bulunan 17 yaşındaki Cansel B.'nin cinayetinin ardındaki sır perdesi aralandı. Cansel'in 19 yaşındaki eski erkek arkadaşı F.Y.’nin cinayeti işlediğini itiraf etti.

Eski sevgili F.Y., Cansel'in toprağa verilmesinin ardından mezarı başında tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulunmuştu. Cinayetle ilgili ise Cansel'in babası ve ağabeyi tutuklanmıştı.

MEKTUP BIRAKMIŞTI

Demirci’nin Hüdük Mahallesi'nde cesedin bulunması sonrasında Demirci Cumhuriyet Savcılığı, jandarma ve polisten oluşturulan özel bir ekip kurmuştu. Ekip, genç kızın sevgilisi olduğu iddia edilen F.Y.'yi (19) ararken o Cansel’in mezarı başında bulunmuştu. F.Y., cenazenin defnedilmesinden bir gün sonra genç kızın mezarı başında tarım ilacı içerek intihara teşebbüs etti. bu sırada bir de mektup bırakan F.Y. "Cansel’i çok seviyorum. Onsuz bir dünyada yaşayamam. Onu ben öldürmedim. Cansel’in babası ve ağabeyinin de bu işi yaptıklarına inanmıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

JANDARMADA İTİRAF ETTİ

İntihar teşebbüsünün ardından 112 Acil Sağlık ekiplerince jandarma gözetiminde Köprübaşı Devlet Hastanesi'ne götürülen F.Y., oradan da Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti. 24 saat boyunca tedavisi süren F.Y., yeniden intihara teşebbüs edebileceği kanaatiyle Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderilmişti. 6 gündür psikolojik destek tedavisi sürdürülen genç, dün tedavi sürecinin sona ermesi ile özel ekip tarafından sorgulama için Demirci İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirildi.
Cansel B'nin eski erkek arkadaşı F.Y.'nin sabaha kadar süren ifadesi ise tamamlandı. F.Y'nin ifadesinde Cansel B.'yi bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf ettiği bildirildi.
F.Y'nin ayrıca ifadesinde belirttiği gibi evinde suç aleti bıçak da ele geçirildi. Zanlının işlemlerinin ardından bugün olay yerine götürüleceği ve ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

BABASI VE ABİSİ TUTUKLANMIŞTI

Demirci Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında boğazı kesilerek öldürülen 17 yaşındaki Cansel B.'nin babası M.B. (59) ve ağabeyi A.B. (31), ilk sorgularının ardından ifadelerindeki çelişkiler ve kollarındaki tırnak izlerinin şüphe uyandırması nedeniyle çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Cansel B.’yi eski erkek arkadaşı F.Y.’nin öldürdüğünü itiraf etmesinin ardından Salihli Cezaevi'nde tutuklu bulunan baba M.B ve abi A.B'nin serbest bırakılması bekleniyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA