• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mevlana Bisiklet Turu Belhten başlasın
21 Temmuz 2009 Salı 13:10

'Mevlana Bisiklet Turu Belh'ten başlasın'

Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Başkanı Emin Müftüoğlu ve Konyada bisiklet sporuna gönül veren kuruluşların temsilcileri Konya Ticaret Odasında Başkan Üzülmezin ev sahipliğinde bir araya geldi.
Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Başkanı Emin Müftüoğlu ve Konya’da bisiklet sporuna gönül veren kuruluşların temsilcileri Konya Ticaret Odası’nda Başkan Üzülmez’in ev sahipliğinde bir araya geldi. Konya’nın bisiklet sporunda adından daha sık söz ettirmesi, daha çok yeni başarılara imza atılması gerektiğini ifade eden Başkan Üzülmez, “Bisiklet Federasyonu Genel Başkanımız ve bisiklet sporuna gönül verenlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Konya bisiklet camiasının sorunlarının çözümü için Yönetim Kurulu Üyesi olduğum Federasyonumuz her türlü ilgi ve alakayı göstermektedir. Federasyon Başkanımız Sayın Müftüoğlu’na Konya’ya olan ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
 Uluslar arası Bisiklet Turu’nun Konya içinde kapalı bir havzada olmaması gerektiğinin altını çizen Başkan Üzülmez, “Önümüzdeki yıllar için şimdiden planlama yaparak, Uluslar arası Mevlana Bisiklet Turu’nun Hz. Mevlana’nın doğum yeri olan Belh’ten başlamasını ve Konya’da noktalanmasını sağlamalıyız. Bu işi Bisiklet Federasyonumuz organize etmeli, bizler de Konya olarak bu projenin içinde yer alarak destek vermeliyiz” diye konuştu. 
 
 Uluslar arası Mevlana Bisiklet Turu’nun Belh’ten başlatılması önerisiyle ilgili bir çalışma yapacaklarını ifade eden Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu, “Federasyon yönetimi olarak yeni başarılar elde etmek için çalışıyoruz. Federasyon olarak birlik beraberlik içerisinde, bisiklet sporuna hizmet ediyoruz” diye konuştu.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA