• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mevlana bisiklet turu başlıyor
12 Haziran 2009 Cuma 16:17

Mevlana bisiklet turu başlıyor

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Mevlana Bisiklet Turunun 15incisi bu yıl 16-20 Haziran tarihleri arasında yapılacak.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Mevlana Bisiklet Turu’nun 15’incisi bu yıl 16-20 Haziran tarihleri arasında yapılacak. 11 ülkeden 125 sporcunun katılacağı organizasyon ile ilgili Bisiklet İl Temsilcisi Teyfik Erdoğdu, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda bir basın toplantısı düzenledi.
 
Erdoğdu, “Mevlana Bisiklet turu Konya açısından büyük önem arz ediyor. Her yıl organizasyonumuza farklı ülkelerden yüzlerce sporcu geliyor. Bu yıl Azerbaycan, Gürcistan, Bulgaristan, Yunanistan, Ermenistan, Suriye, Kazakistan, Romanya ve Almanya bisiklet takımlarını ilimizde ağırlayacağız” dedi.
 
16 Haziran Salı günü başlayacak Mevlana turunun 6 etap olarak yapılacağını kaydeden Teyfik Erdoğdu, “Organizasyonumuza Konya Valimizden belediye başkanlarımıza kadar onlarca kişi destek veriyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İlimizin tanıtımında önemli bir rol üstlenmenin sorumluluğu içindeyiz. Toplamda tura katılan sporcularımız 10 bin dolar kazanma şansları var. Turumuzun ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA