• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MEVKA, Fuarda yatırımcılara Konyayı anlattı
11 Ekim 2010 Pazartesi 13:00

MEVKA, Fuarda yatırımcılara Konya'yı anlattı

MEVKA, 65 ülkeden 3 bin işadamının katılımıyla gerçekleştirilen 13. MÜSİAD Uluslar arası Fuarında Konya ve Karamanı tanıttı.
MEVKA, 65 ülkeden 3 bin işadamının katılımıyla gerçekleştirilen 13. MÜSİAD Uluslar arası Fuarında Konya ve Karaman’ı tanıttı.
 Yerli ve yabancı toplam 611 firmanın katıldığı fuarda MEVKA; ziyaretçilere Konya ve Karaman’ın yatırım imkanları hakkında bilgi verdi.
 Fuarın açılışını yapan Devlet Bakanı Bakanı Zafer Çağlayan, beraberindeki konuk ülke bakanları ile birlikte MEVKA standını da ziyaret ederek, MEVKA Uzmanı İsmail Ünver'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fuar boyunca MEVKA standını; Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, DPT Müsteşar Yardımcısı Ahmet Yaman, Dış Ticaret Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı Ziya Altunyaldız, TSE Başkanı ve Konya Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş, KSO Meclis Başkanı Ahmet Şekeroğlu, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Gökay Üstün'ün de aralarında bulunduğu konuklarla çok sayıda yerli ve yabancı işadamı ziyaret ederek bilgi aldı. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA