• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MEVKA bilgilendirme toplantısı yapıldı
29 Ocak 2013 Salı 14:25

MEVKA bilgilendirme toplantısı yapıldı

Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA), tarafından 2012 Mali Destek Programı kapsamında Akşehir de bir İlçe Bilgilendirme ve Kalkınma Ajansları Yönetim Bilgi Sistemi eğitim toplantısı yapıldı.
 Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA), tarafından 2012 Mali Destek Programı kapsamında Akşehir ‘de bir İlçe Bilgilendirme ve Kalkınma Ajansları Yönetim Bilgi Sistemi eğitim toplantısı yapıldı.
Cumhuriyet Meydanı’ndaki Yeni Belediye Sarayı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Yiğit, Ticaret Borsası Başkanı Yusuf İzzettin Yayla, Ziraat Odası Başkanı Galip Yavaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sadık Köseoğlu, Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Hakan Durum, Müze Müdürü Ömer Faruk Türkan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Toplantıda MEVKA uzmanları tarafından, 2012 yılı Bölgenin Rekabet Gücünün Artırılması Mali Destek Programı ve Turizme Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında kısa bilgilendirilmeler yapıldı. Ayrıca projelerin KAYS sistemi üzerinden nasıl yapılacağı hakkında da uygulamalı olarak sunum gerçekleştirildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA