• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Metiner: Cemaat partisinin adı...
07 Nisan 2014 Pazartesi 23:39

Metiner: Cemaat partisinin adı...

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner “cemaat parti kursun” dedi ve bir de isim önerdi.

A Haber'de Nihan Günay'ın sunduğu Medya Dünyası programına konuk olan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner "cemaat parti kursun" dedi ve A Haber'e kesilen ceza konusunda AYM'ye başvuru yapılması gerektiğini belirtti.

"A Haber'e Yüksek Seçim Kurulu'nun verdiği ceza adeta bir 'paralel susturucu' gibi. Bence A Haber yetkililerinin Anayasa Mahkemesi'nin bireysel başvuru komisyonuna başvurması gerekir. Herhalde A Haber'e kesilen bu korkunç cezayı ifade hürriyeti kapsamında değerlendirirler. Zira bu cezalar açık bir tehdit. Paralel yargının içindeki unsurların bu tür bir karar aldıklarını düşünüyorum. A Haber, AYM'nin garabet Twitter kararını emsal gösterip başvuru yapmalıdır."

CEMAATİN PARTİSİNİN İSMİ 'TAPE PARTİSİ' OLSUN

"Gülen hareketinin gücünü görmemiz için parti kurması gerekir, adını da kaset-tape partisi koysunlar. Bu parti CHP ve MHP ile de ittifak yapar. Paralel yapı sahada çok aktif. Seçimde de AK Parti'nin karşısındaki en güçlü partiyi destekledi. Başbakan Erdoğan'ın köşke çıkmasını herkesten önce Gülen istemez. Dolayısıyla siyaset yapmaya devam edecekler. Hazır siyasette karar kılmışken 'kaset partisi' kursunlar. Ellerindeki tapelerle dolaşsınlar da boylarının ölçüsünü alsınlar."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA