• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meteorolojiden yağış uyarısı
04 Eylül 2013 Çarşamba 09:40

Meteoroloji'den yağış uyarısı

Meteoroloji, yurdun yağışlı ve serin bir hava dalgası içerisine gireceğini belirterek vatandaşları uyardı.
Meteoroloji, yurdun yağışlı ve serin bir hava dalgası içerisine gireceğini belirterek vatandaşları uyardı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yarın Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Akdeniz ile Erzincan ve Ardahan çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Karadeniz kıyı kesimi ile Sakarya çevrelerinde kuvvetli olacak yağışların; yarın sabah saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu’nun kıyı ilçeleri ile Sinop’un batı kıyılarında, öğleden sonra Trabzon’un doğu ilçeleri, Rize ile Artvin’in kıyı ilçelerinde şiddetli ve yer yer aşırı (100 mm. ve üzeri) olacağı tahmin ediliyor.
 
PERŞEMBE GÜNÜ YURDU TERK EDİYOR

 
Yağışlı havanın 05 Eylül Perşembe günü Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Sakarya çevrelerinde etkili olduktan yurdu terk etmesi bekleniyor. Rüzgarın yarın ülke genelinde genellikle kuzeybatı, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güneybatı yönlerden kuvvetli, Batı ve Orta Karadeniz’de fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.
 
MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINA DÜŞÜYOR
 
Hava sıcaklığının yarın kuzeybatı bölgelerde, perşembe günü iç ve doğu bölgelerde 3 ila 8 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği, cuma gününden itibaren yurt genelinde artarak hafta sonunda normalleri civarına çıkacağı bekleniyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA