• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meteorolojiden hafta sonu için uyarı!
22 Ocak 2014 Çarşamba 12:51

Meteoroloji'den hafta sonu için uyarı!

Beklenen yağmurlar henüz başlamadı. Hafta sonu çok şiddetli yağışlar bekleniyor... Dün akşam başlayan yağışlar da devam ediyor.
Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, Trakya'da yağış etkisini kaybetti. İstanbul'un Avrupa yakasında güneş kendini göstermeye başladı. Karadeniz'de ise yağış devam ediyor.
Ege'de sağnak yağış etkisini kaybetti, ancak İzmir çevresinde hafif bir sağnak geçişi var. Önümüzdeki saatlerde yağış etkisini tamamen kaybedecek.
Doğu'da akşam saatlerinde kısa süreli de olsa kar yağışının görülmesi bekleniyor.
Lodosun getirdiği yağışla birlikte sıcaklıklar 4-5 derece azaldı ama yinede mevsim normallerinin üzerinde... Bu sıcaklıklar özellikle pazar akşamı Trakya'dan başlayarak azalacak ve kuvvetli yağışların görülmesini beklediğimiz cumartesi-pazar ve pazartesi günü özellikle batı bölgelerde yağış görülecek. İstanbul da haftasonunu yağışlı geçirecek.
HAFTASONU İÇİN UYARI: KUVVETLİ YAĞIŞ GELİYOR
Ege, Batı Akdeniz ve Trakya'daki yağışlar oldukça kuvveti olacak. Trakya'da bu yağışlar kara dönerken, Pazartesi günü İstanbul'un yüksek kesimlerinde sabah saatlerinde karla karışık yağmur beklenebilir ama yağışlar çok kuvvetli olmayacak. Doğu'da ise kar yağışının artaması bekleniyor.
Marmara'nın genelinde sıcaklıklar mevsim ortalamalarının üzerinde...
İstanbul'da şu anda yağış bugün kesilecek, ama yarın tekrar bekleniyor.. İstanbul'u haftasonu da yağışlı bir hava bekliyor. Sıcaklıklar da pazar akşamı düşecek.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA