• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mesleki eğitime sertifika
25 Ocak 2012 Çarşamba 10:57

Mesleki eğitime sertifika

Konya'da 3 meslek odasının düzenlediği bilgisayar destekli mesleki eğitim kurslarına katılan esnafa törenle sertifikaları verildi.
 Konya'da 3 meslek odasının düzenlediği bilgisayar destekli mesleki eğitim kurslarına katılan esnafa törenle sertifikaları verildi.
Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (KONESOB) bağlı Marangozlar, Emlakçılar ve Kitap, Kırtasiye, Matbaacılar Odası'nın Mevlana Kalkınma Ajansı'nın katkısıyla düzenlediği bilgisayar destekli mesleki eğitim kurslarına katılan 90 esnafa sertifikaları düzenlenen törenle verildi. KONESOB konferans salonundaki törende konuşan Birlik Başkanı Bekir Duvarcı, esnafın eğitimine her zaman önem verdiklerini söyledi. Bu konuda üzerlerine düşen görevi yapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Duvarcı, yapılan çalışmanın diğer meslek odalarına örnek olmasını istedi. Duvarcı, esnaf eğitimlerinde işbirliğine açık olduklarını ifade etti.
Konuşmaların ardından bazı esnafa sertifikalarını veren Başkan Duvarcı, Marangozlar Odası Başkanı Mustafa Dülgeroğlu, Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Kitap, Kırtasiye, Matbaacılar Odası Başkanı Ramazan Kuşpınar ile eğitimi veren öğreticilere de günün anısına plaket verdi. Törene katılan esnaf, sertifikalarını oda başkanlarının elinden aldı. Eğitimler kapsamında, 10 günde 40 saat, 30 marangoz esnafına bilgisayar ortamında üç boyutlu üretim resimlerini oluşturmak ve bu resimlere görsellik kazandırmak için Autocad programı, 30 emlakçıya 12 gün 48 saat web tasarımı, 30 matbaacıya da aynı sürede Photoshop ve Corel programları ile ilgili kurs verildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA