• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Merve Eğitime taze kan
02 Temmuz 2012 Pazartesi 16:42

Merve Eğitim'e taze kan

Merve Eğitim Kurumları çocuk akademilerine bir yenisini daha ekliyor. 20122013 eğitim yılında faaliyete geçecek olan Merve Enva Çocuk Akademisi ile Merve Eğitim Kurumları Konya halkına yeni bir...
Merve Eğitim Kurumları çocuk akademilerine bir yenisini daha ekliyor. 2012–2013 eğitim yılında faaliyete geçecek olan Merve Enva Çocuk Akademisi ile Merve Eğitim Kurumları Konya halkına yeni bir eğitim yuvası kazandırmanın mutluluğunu yaşamaya hazırlanıyor.

Merve Eğitim Kurumları, Merve-Hüseyin Kanatoğlu Çocuk Akademisi, Merve- Ali Küçükçocuk akademisinden sonra, şimdi Merve-Enva Çocuk Akademisini önümüzdeki eğitim yılında Konyalıları hizmetine açacak.

Eğitim alanında dünyadaki en başarılı 10 ülkenin en önemli ortak özelliği; eğitimde en büyük önemi okul öncesi döneme vermeleridir. Bu ülkelerin eğitim sisteminde, okul öncesi eğitim zorunlu olduğu ve katılımın % 100 olduğu görülmektedir diyen, Merve Eğitim kurumları Genel Müdürü Celaleddin Bozkurt, “ Bizde Merve Eğitim Kurumları olarak, dünyadaki tüm başarılı sistemlerde olduğu gibi, okul öncesi eğitime büyük önem veriyoruz. Son yıllarda bu alanda, gerek eğitim sistemimiz, gerek kullandığımız kaynak ve materyaller, gerekse okullarımızın fiziki şartları açısından çok güçlü adımlar attık. Merve enva çocuk akademimiz de bunlardan en yenisidir.

Yeni eğitim-öğretim yılında hizmete girecek olan binamız, okul öncesi dönem çocuklarının ilgi ve ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarlanmıştır. Modern ve refah sınıfları, bilgisayar laboratuarları, sinema salonu, spor salonu( sünger havuzu ve trambolin) konferans salonu, Resim odası, oyun bahçesi, branş dersleri için özel sınıflarıyla, öğrencilerimize Türkiye standartlarının çok üstünde imkanlar sunuyoruz.
İngilizce eğitimi, İngilizce drama eğitimi, karakter eğitimi, sosyal beceri eğitimi, ilköğretime hazırlık temel eğitim, dikkat ve konsantrasyon geliştirici özel çalışmalar ve daha fazlasıyla, profesyonel eğitim kadromuz ve uzman psikolojik danışmanlık desteğiyle çocuklarımızı “ bugüne değil geleceği hazırlıyoruz
Şehrin en yeni ve en modern çocuk akademisi; şekçin öğretmen kadrosu, çocuklara özel tasarlanan özgün mimarisi ve Merve eğitim kurumlarının tecrübesi ile 2012–2013 eğitim öğretim yılında geleceğimiz çocuklarımız için faaliyete geçiyor” dedi. 
2012–2013 eğitim-öğretim yılında hizmete açılacak olan Merve-Enva Çocuk Akademisinde kayıtları tüm hızıyla devam ediyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA