• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meramın Pepee konseri coşturdu
24 Nisan 2013 Çarşamba 18:12

Meram\'ın Pepee konseri coşturdu

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen \"Çocuk Şenliği\'ne katılan 10 bin çocukla plates rekor denemesi yapıldı.
Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen \"Çocuk Şenliği\'ne katılan 10 bin çocukla plates rekor denemesi yapıldı.
Konya Atatürk Stadyumu\'nda düzenlenen Çocuk Şenliği, plates toplarının çocuklara hediye edilmesiyle başladı. Daha sonra Pepee konserine geçildi.
Konserden önce bir konuşma yapan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, “Belediyemiz küçüğünden büyüğüne tüm hemşehrilerimize yönelik hizmetler gerçekleştirmektedir. Bu kapsamda Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk\'ün çocuklara hediye olarak sunduğu bu bayramda sevgili yavrularımızın eğlenmesi, dinlenmesi ve ailelerin de çocuklarıyla hoşça vakit geçirebilmesi için bu programı düzenledik. Yoğun ilginizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu güzel günde çocuklarımıza sağlıklı yaşam ile ilgili olarak plates topu da hediye ettik. Çocuklarımızın, bu günü eğlenerek ve unutamayacakları bir şekilde hatırlamalarını istiyorum. Katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum\" dedi.
Söylediği şarkılar ile tüm Türkiye\'nin kalbinde taht kuran, milli çizgi film kahramanı Pepee çocukların yoğun tezahürat gösterileri arasında sahneye çıktı. Söylediği şarkılarla çocukları doyasıya eğlendiren Pepee\'nin konseri 2 bölüm halinde yaklaşık 1,5 saat sürdü.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA