• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram’ın her köşesinde çalışma var
26 Eylül 2016 Pazartesi 13:06

Meram’ın her köşesinde çalışma var

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

Program dahilinde çalışmalarına yön veren ekipler, Harmancık ve Çarıklar Mahalleleri'nde sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor. 2016 yılında 2 milyon metrekarelik asfalt hedefi koyduklarını ve ekiplerin bunu gerçekleştirmek adına tüm hızıyla çalıştıklarını kaydeden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Altyapısı tamamlanan tüm sokaklarda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, program dahilinde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Aşınan ve deforme olan cadde ve sokaklarda da tamir, bakım işlemleri yapılıyor. Meramlı hemşehrilerimizin daha sağlıklı alanlarda yaşamını sürdürebilmesi bizim için büyük önem arz ediyor. Bu kapsamda 2014'ten beri her yıl asfalt rekorumuzu yeniliyoruz. Altyapıdan sonra alt temel ve PMT serimi yaparak asfalt kalitesinin daha iyileşmesi ve daha uzun ömürlü olabilmesi için standartları da yükselterek yolumuza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

İlçede yapılan parke-bordür ve oluk yapımları hakkında da bilgi veren Başkan Toru, "Şu an için Toprak Sarnıç, Kirazlı, Lalebahçe, Doğu Hadimi, Necip Fazıl, Gülbahçe ve Aşkan mahalleleri olmak üzere aynı anda 7 mahallemizde parke-bordür ve oluk yapımı işlemi gerçekleştiriliyor. Öte yandan Hatıp Mahallemizde ise ekiplerimiz tarafından sathi kaplama ve altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA