• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meramdan yaşlılara müzik ziyafeti
20 Mart 2012 Salı 16:06

Meram'dan yaşlılara müzik ziyafeti

Meram Belediyesi ve Meram Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğiyle Yaşlılara Saygı Haftasında farklı bir programa imza atıldı.
Meram Belediyesi ve Meram Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğiyle Yaşlılara Saygı Haftası’nda farklı bir programa imza atıldı. Huzurevi’nden alınan yaşlılara önce farklı bir ortamda yemek ikram edildi, ardından da güzel bir müzik ziyafeti sunuldu.       
  Bera Otel’de gerçekleştirilen programın başında bir konuşma yapan Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, “Yaşlılara Saygı Haftası’nın başlaması nedeniyle böyle bir program organize ettik. Bizleri yalnız bırakmadıkları için tüm büyüklerimizin ellerinden öperim. Bu programı Huzurevi ortamının dışında farklı bir mekanda yapmak istedik. Ümit ediyorum ki sizlere güzel bir gece yaşatırız. Yaşlılarımızın değerini ve toplumdaki yerini biliyoruz. Sizlere hizmet edebilmek için gayret ediyoruz. Her zaman dualarınızı bekliyoruz” dedi.      
 
  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Botsalı da, “Huzurevi’ndeki büyüklerimiz adına Meram Belediye Başkanımız Sayın Dr. Serdar Kalaycı’ya teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerin devamını temenni eder, belediyecilik faaliyetlerinde başarılar dilerim” diye konuştu.        
 
  Daha sonra Mecit Seyhan Nurlu ve orkestrası verdiği muhteşem konserle yaşlılara neşeli dakikalar yaşattı. Huzurevi’nde ikamet eden Nejla Yenikaynak da söylediği birbirinden güzel şarkılarla büyük alkış aldı. Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı ve Meram Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri büyüklerle uzun süre sohbet etti.      
 
   Programın sonunda Başkan Kalaycı, Huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler takdim etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA