• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meramdan fakirlere yardım eli
25 Ocak 2012 Çarşamba 14:30

Meram'dan fakirlere yardım eli

Meram Belediyesi ekipleri, bir telefonla hayırseverlerin kullanım fazlası eşyalarını evlerinden alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Zenginle fakir arasında köprü olan belediye, 2011 yılında...
Mahalle muhtarları ve duyarlı vatandaşların beyanlarıyla tespit edilen ailelerin başta gıda olmak üzere çeşitli ihtiyaçlarını karşılayan Meram Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, hayırseverlerin kullanım fazlası eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Belediyeyi arayıp bağışta bulunan vatandaşların kullanmadıkları eşyalar evlerinden alınarak tespit edilen ailelere ulaştırılıyor.
Bağışlanan eşyaların toplandığı depoda beyaz eşyadan mobilyaya kadar birçok temel ev eşyası bulunuyor.
Evlerde atıl duran eşyaların birçok ailenin evinin başköşesini kaplayacağını belirten Meram Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, “Beyaz eşya, mobilya vb. ev eşyalarını yenileyen vatandaşlarımızın kullanmadığı eşyalarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için belediyemiz köprü vazifesi görüyor. Ekiplerimiz, 320 10 00 ve 444 3 042 numaralı telefonları arayan vatandaşlarımızın evinden beyaz eşya, mobilya ve diğer ev eşyalarını alarak belediyemize ait Yaylapınar Kaş Mahallesi’ndeki depoda topluyor. İhtiyacı tespit edilen aileye de depodan sevk ediyoruz. Bazen de depoya bırakılmadan doğrudan ihtiyaç sahiplerine teslim ediyoruz.” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA