• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meramdan eğitime destek
12 Şubat 2010 Cuma 15:41

Meram'dan eğitime destek

Meram Belediyesi, ilçedeki okulların fiziki şartlarının düzeltilmesine önemli katkı sağlıyor.
Meram Belediyesi, ilçedeki okulların fiziki şartlarının düzeltilmesine önemli katkı sağlıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, son olarak Konya Lisesi’nin bahçesinde peyzaj düzenleme çalışmalarını başlattı.
 
Daha önce Mehmet - Kadir Özgüzar İlköğretim Okulu ve Şehit Kubilay Anaokulu’nun bahçesinin peyzaj düzenlemesini yapan Meram Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şimdi de Konya’daki en eski ve köklü eğitim kurumlarından biri olan Konya Lisesi’nin bahçesinin peyzaj düzenlemesine başladı. Yaklaşık bin metrekarelik alanda yapılan peyzaj çalışması kapsamında çim ekimi, ağaçların budanması, çevre düzenlemesi ve çalı türü bitkilerin ekilmesi yapıldı.
 
Eğitime yaptığı katkılardan dolayı bir süre önce Şehit Kubilay Anaokulu’nda düzenlenen törende İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin tarafından plaketle ödüllendirilen Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, “Okulların fiziki yapısı eğitimde çok büyük önem arz etmektedir. Bu bakımdan Belediyemiz, gerek okulların boya ve tadilat işlemlerinin yapılması ve gerekse peyzaj düzenlemeleri noktasında Milli eğitime hizmet vermektedir. Geleceğimizin idarecileri, doktorları, mühendisleri olacak bu yavrularımızın daha iyi ortamlarda yetişmeleri hepimizin ortak dileğidir. Bu nedenle belediye olarak eğitimi farklı alanlarda katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.
 
Konya Lisesi Müdürü Halit Özkan, Konya’daki en önemli eğitim kurumlarından biri olan okullarının çevre düzenlemesi için Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı’ya teşekkür ederek, “Meram, Konya’nın vizyon ilçelerinden biri. Okulumuza verdiği değerden dolayı başkanımıza minnettarız. Bundan sonra da desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

Konya Lisesi öğretmen ve öğrencileri de düzenlemeden duydukları memnuniyeti ifade ederek belediyeye teşekkür ettiler.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA