• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram’daki okulların bakımları gerçekleştirildi
17 Ekim 2017 Salı 12:27

Meram’daki okulların bakımları gerçekleştirildi

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından öğrencilerin daha sağlıklı ortamlarda öğrenim görebilmesi adına ilçe genelindeki okullarda bakım, onarım ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Meram Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullarda bakım, onarım, düzenleme ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor. 9 okulda bakım ve onarım çalışmasını tamamlayan Meram Belediyesi, öğrencilerin daha düzenli ortamlarda eğitim görebilmesine olanak sağladı.

"Eğitim kadar mekan da önemli"

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, öğrencilerin daha rahat ve sağlıklı alanlarda eğitim görebilmeleri adına çalıştıklarını ifade ederken, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz ve onların daha iyi eğitim alabilmeleri bizim için oldukça önemli. Çocuklarımıza verilen eğitimin kalitesi kadar onların daha temiz ve düzenli mekanlarda eğitim görebilmesi de büyük önem arz ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, eğitim döneminin başlaması ile beraber ilçemizde bulunan 9 okulumuzun bakım, onarım ve tamirat gereksinimleri tamamladı. Aynı zamanda okul bahçelerinde sıcak asfalt serimi gerçekleştirilerek, bahçedeki araç gereçlerin bakımları tamamlandı" dedi.

"Eğitime katkımız sürecek"

2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesi Mehmet Hasan Sert İlkokulu, Şehit Pilot Ayfer İlkokulu, Kaşınhanı İmam Hatip Ortaokulu, Mehmet Şükriye Sert İlkokulu, Öğretmen Ayşe İhsan Anaokulu, Vakıfbank İmam Hatip Ortaokulu, Boruktolu İlkokulu, Ticaret Borsası Ortaokulu, Mevlana Anaokulu'nda çalışmalar gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Toru, "Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından periyodik aralıklarla tüm okullarımızda bahçe temizliğine de devam edilmektedir. Ülkelerin gelişmesi için en önemli yatırımın gelecek nesillere yapılması gerektiği her an karşımıza çıkıyor. Meram Belediyesi olarak eğitime olan katkımız bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecek." şeklinde konuştu.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA