• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meramda yüz güldüren çekiliş
22 Mart 2010 Pazartesi 12:00

Meram'da yüz güldüren çekiliş

Meram'da yapılan çekilişde üzülen de oldu, sevinen de...
Hükümet tarafından hazırlanan istihdam paketi kapsamında Türkiye İş Kurumu Konya İl Müdürlüğü ile Meram Belediyesi arasında imzalanan ikinci protokolle hayata geçirilen proje çerçevesinde 2 ay süreyle görev yapacak işçiler noter huzurunda yapılan kura çekilişiyle belirlendi.
 
Geçtiğimiz günlerde İŞKUR Konya İl Müdürlüğü’nde imzalanan protokolden sonra görev yapacak işçiler Meram Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne müracaatta bulundu. Toplam 143 kişinin başvuruda bulunduğu projede görev alacak kişiler, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde düzenlenen kura çekilişiyle belirlendi.
 
Programa Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, İŞKUR Konya İl Müdürlüğü yetkilileri, noter ve başvuruda bulunan vatandaşlar katıldı. Kura çekilişinden önce İŞKUR Konya İl Müdürlüğü yetkilileri, proje ile ilgili işçilere bilgi verdiler.
 
İşe alınan kişiler, Meram Belediyesi tarafından yapılacak parklarda görevlendirilecek. Kura çekimi ile belirlenen kişiler 01 Nisan – 31 Mayıs 2010 tarihleri arasında görev yapacaklar.

Hükümet tarafından hazırlanan Toplum Yararına Çalışma Programları kapsamında geçen yıl 66 kişiyi istihdam ettiklerini hatırlatan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, “2010 yılında hazırladığımız projeye de destek veren İŞKUR Konya İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyorum. Toplum Yararına Çalışma Programı, işsizliğin azaltılması ve istihdam açısında çok güzel bir proje. Bu kapsamda bir iş kapısı da belediyemiz tarafından açılmış oldu. Kura çekilişinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA