• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram’da yükseliyor! İçinde yok yok!
11 Temmuz 2018 Çarşamba 15:29

Meram’da yükseliyor! İçinde yok yok!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Hatıp Caddesi üzerinde yapımı gerçekleştirilen, çok amaçlı salonların yer alacağı kompleks inşaatında incelemelerde bulundu.

Meram Belediyesi tarafından Hatıp Caddesi üzerinde yapımı gerçekleştirilen, , içerisinde kapalı semt pazarı, halı saha, ticari alanlar, zabıta karakolu ve çok amaçlı salonların yer alacağı kompleksin inşaat çalışmaları sürüyor. Yıl sonuna tamamlanması hedeflenen komplekste incelemelerde bulunan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BÖLGE SAKİNLERİNİN İHTİYACI OLAN ALANLAR BİR ARADA TOPLANIYOR

Başkan Toru, Meram’da yapılan yatırımların fonksiyonel olarak düşünüldüğünü ifade ederken, “Harmancık, Karahüyük, Lalebahçe ve Gülbahçe Mahallelerinin ihtiyacı olan sosyal donatıların yer aldığı kompleks ve kapalı semt pazarı ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projemizde bu bölgemizin ihtiyacı olan kapalı semt pazarımız ile birlikte halı saha, ticari alanlar, zabıta karakolu ve beyler için çok amaçlı bir salonumuz bulunuyor. Toplam inşaat alanımız 5000 metrekare. Kompleksimizin yıl sonuna kadar tamamlanarak halkımızın istifadesine sunacağız. Meram Belediyesi olarak yaptığımız tüm projelerde tek bir fonksiyonu olan değil o bölgenin ihtiyacı olan bütün alanları birleştirmeye çalışıyoruz. Burada da hem spor, hem sosyal tesis hem de kapalı semt pazarını birleştirerek büyük bir kompleksi inşa etmiş oluyoruz. Şimdiden halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA