• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meramda yol genişleme çalışmaları
25 Haziran 2012 Pazartesi 15:29

Meram'da yol genişleme çalışmaları

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin farklı bölgelerinde yol genişletme ve asfalt kaplama çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor.

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin farklı bölgelerinde yol genişletme ve asfalt kaplama çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor.
2012 yılında 150 bin ton asfalt dökmeyi hedeflediklerini belirten Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, "Bu kapsamda fen işleri ekiplerimiz ilçemizin farklı mahallelerinde yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürmektedir. Antalya Çevre Yolu ile Alakova, Loras ve Telafer Mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan Karatepe Sokağı’nın genişliği 6 metreden 12 metreye çıkarılmıştır. Yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki bu yolun altyapı çalışmalarının tamamlanan kısmında sıcak asfalt çalışmaları devam etmektedir. Yine bu bölgede yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki Karaaslan Hasanköy Sokak'taki asfalt çalışmaları da tamamlanmıştır" dedi. Öte yandan Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait diğer ekipler ise yol genişletme çalışmaları kapsamında altyapısı tamamlanan Çaybaşı Caddesi'nde sıcak asfalt döküm çalışmalarını sürdürüyor.  Karaman Caddesi ile Taş Camii-Uzunharmanlar Caddesi'ni birbirine bağlayan bu caddedeki çalışmaların da kısa bir sürede tamamlanması hedefleniyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA