• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meramda yeşil seferberliği sürüyor
29 Mart 2011 Salı 12:14

Meramda yeşil seferberliği sürüyor

Genç MÜSİAD Konya Şubesi tarafından Meram ilçesi Antalya Çevre Yolu üzerinde fidan dikim programı düzenlendi. Programa Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı da katıldı.
Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Yakup Barınlı, ağaç dikmenin önemine dikkat çekerek, “Ağaç dikme bilincini ve dikilen ağaçların o ülkeye ne denli güzellikler kazandırdığını hepimiz biliyoruz. Ağaç dikmek toplumlara huzur ve mutluluk getirir. Ayrıca ağaçları diken insanlara ülkesi ve çevresi için ne kadar güzel bir miras bıraktığı hissini veren güzel bir eylemdir. Biz de Genç MÜSİAD Konya Şubesi olarak Meram ilçemizde ağaç dikme programı düzenledik. Programımıza teşrif ederek bizlere destek olduğu için Meram Belediye Başkanımız Sayın Dr. Serdar Kalaycı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

İlçelerinde yeşil dokuyu korumak ve arttırmak için büyük gayret sarf ettiklerini belirten Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı ise, “Gerek TEMA Vakfı ile gerekse farklı kurum ve sivil toplum kuruluşları ile düzenlediğimiz programlarda on binlerce fidanı toprakla buluşturduk. Öteden beri yeşili ile anılan güzel ilçemiz Meram’da ağaçlandırma ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bugün de Genç MÜSİAD Konya Şubesi tarafından düzenlenen program vasıtasıyla fidanları toprakla buluşturuyoruz. Böyle bir organizasyon yaptıkları için gençlerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Başkan Kalaycı ve Genç MÜSİAD Konya Şubesi üyeleri yüzlerce fidanı toprakla buluşturdular.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA