• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram’da son iki yıl asfalt yılı oldu
19 Ocak 2017 Perşembe 13:01

Meram’da son iki yıl asfalt yılı oldu

Farklı alanlarda önemi proje ve yatırımlara imza atan Meram Belediyesi, asfalt ve altyapı hizmetlerinde de büyük başarı sağladı.

Son 2 yılın Meram Belediyesi açısından asfalt ve altyapı yılları olarak tarihe geçtiğini belirten Başkan Fatma Toru, “Göreve geldiğimiz günden beri ilçe genelinde döktüğümüz asfalt miktarı 3 milyon 377 bin metrekareye ulaştı ki bu bir rekor. Belediyenin kurulduğu günden bugüne kadar dökülen asfalt miktarını neredeyse 2 yılda dökmüş olduk” dedi.

ASFALT REKORU

Geçtiğimiz 2 yılın Meram açısından asfalt ve altyapı yılları olarak tarihe geçtiğini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Asfalt ve altyapı noktasında sıkıntılı olan yerler vardı. 2015 ve 2016 yılları Meram Belediyesi için altyapı yılları oldu. Bu meyanda göreve geldiğimiz günden beri ilçe genelinde döktüğümüz asfalt miktarı 3 milyon 377 bin metrekareye ulaştı ki bu bir rekor. Belediyenin kurulduğu günden bugüne kadar dökülen asfalt miktarını neredeyse 2 yılda dökmüş olduk. Seçim döneminde vatandaşlarımıza; ‘Altyapısı tamamlanan, imara uygun yollarımızda ve diğer bölgelerde kimsenin ayağı çamura değmeyecek’ demiştik. Bunu yerine getirmek üzere mali imkânlarımızı ve ekiplerimizi seferber etmiş durumdayız. 2017 yılında da asfalt ve altyapı yatırımlarımızı artırarak devam edeceğiz.  İnşallah 2019 yılına kadar bölgemizde asfalt problemini büyük ölçüde halletmiş olacağız ” ifadelerini kullandı.  

meram’da-son-iki-yil-asfalt-yili-oldu-2.jpg

51 MİLYON TL’LİK YATIRIM

2016 yılı fen işleri çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Toru, “Beton asfalt, sathi kaplama, bordür ve parke döşemede geçtiğimiz yıl yaklaşık 51 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. İlçemizin farklı mahallelerinde toplam 1 milyon 403 bin metrekarelik asfalt çalışması yaptık. Yine aynı dönemde 197 bin m² parke ve 100 bin metretüllük de bordür çalışması yapılmıştır.” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA