• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram’da parke ve bordür çalışmaları sürüyor
08 Eylül 2014 Pazartesi 15:04

Meram’da parke ve bordür çalışmaları sürüyor

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, altyapısı tamamlanmadığı için 10 yıldır çalışma yapılamayan Topraksarnıç mahallesindeki parke ve bordür çalışmalarını denetledi.
Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, altyapısı tamamlanmadığı için 10 yıldır çalışma yapılamayan Topraksarnıç mahallesindeki parke ve bordür çalışmalarını denetledi. 
Belediye çalışmalarının kontrolü ve hızlı bir şekilde sürdürülebilmesi için sık sık araziye çıkarak ekipleri denetleyen Başkan Fatma Toru, Topraksarnıç Mahallesi'ndeki bordür ve parke çalışmalarını inceledi.
 
"10 YILDIR ÇALIŞMA YAPILAMIYORDU"
Topraksarnıç Mahallesi'ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Toru, "Mahallemizde son 10 yıldır asfalt, bordür ve parke anlamında ciddi bir çalışma yapılamadı. Bunun sebebi de, su hatlarının yenilenmesinin gerekliliği ve doğalgaz hatlarının döşenmesiyle ilgiliydi. Yaptığımız görüşmelerde; KOSKİ'nin su hatlarını yenilediğini ve GAZNET'in de doğalgaz hattını yaptığını öğrendik. Bunun üzerine ekiplerimiz Topraksarnıç Mahallesi'nde çalışmalarını yoğunlaştırdı ve mahalle genelinde yaklaşık 15 bin metrekarelik bordür ve parke döşendi. 20 bin metrekarelik alanda daha bordür ve parke çalışmamız olacak. Bunun yanı sıra rögar yenilemesi ve asfalt tamiri çalışmalarımız da devam ediyor. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra bu mahallemize 20 bin metrekarenin üzerinde sıcak asfalt dökmüş olacağız. Çalışmalarımız artarak devam edecek" dedi.
 
"HEDEF TEMİZ VE SAĞLIKLI ÇEVRE"
İlçe genelinde çalışmaların devam edeceğini kaydeden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Su, kanalizasyon ve doğalgaz altyapısı bitmiş mahallelerimizde çalışmalarımız hızlı bir tempo ile devam edecek. Çünkü halkımızın temiz ve sağlıklı çevre ihtiyacını belediyeler olarak en hızlı bir şekilde yerine getirmek vazifemizdir. Topraksarnıç Mahallemiz, inşallah bu düzenlemeden sonra çok daha güzel bir görüntüye kavuşmuş olacak" ifadelerini kullandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA