• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram’da mahalle istişare Meclisi toplantılarda
06 Mayıs 2014 Salı 15:58

Meram’da mahalle istişare Meclisi toplantılarda

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından başlatılan mahalle istişare meclisi toplantıları sürüyor.

Başkan Toru başkanlığında haftada iki kez düzenlenen toplantılara son olarak Harmancık, Kayhüyük, Küçük Kovanağzı, Arif Bilge, Kozağaç, Gödene, Hatıp ve Karahüyük mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve muhtarlarla birlikte muhtar azaları da hazır bulundu. Belediye ile muhtarlar arasındaki koordinasyonu sağlama adına başlattıkları mahalle istişare toplantılarının devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Birbirine yakın bölgeden 4 muhtarın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantılar hızlı bir şekilde devam ediyor. Toplantılarda mahallelerimizin öncelikli ihtiyaçları ve sorunlarını tespit ediyoruz. Toplantı sonrası teknik ekiplerimiz zeminde incelemelerini tamamladıktan sonra çözüm için gerekli adımları atıyoruz. İstişare toplantılarıyla hizmet kalitesini de yükseltmiş oluyoruz" dedi.
Mahalle muhtarları da, Başkan Toru'ya teşekkür ederek, "İstişare toplantıları çok verimli geçiyor. Bizler taleplerimizi iletiyoruz. Toplantı sonrası yerinde tespitler yapılarak çözüm için gerekli adımlar atılıyor" ifadelerini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA