• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram’da Köyceğiz Caddesi yenilendi
29 Temmuz 2021 Perşembe 12:32

Meram’da Köyceğiz Caddesi yenilendi

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi ekipleri Köyceğiz Caddesi'nde altyapı çalışmalarını tamamladı.

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi ekipleri Köyceğiz Caddesi'nde altyapı çalışmalarını tamamladı. Caddenin 1 kilometrelik kısmında sıcak asfalt serimi gerçekleştirilirken yenilenen kaldırımlar ve yol çizgileriyle bölgeye yeni bir hüviyet kazandırıldı.

Meram Belediyesi, ilçe genelinde altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Asfalt çalışmalarının yanı sıra yeni açılan yollar, parke, bordür, tretuvar, tamir ve bakım işlerini sürdüren Meram Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2021 çalışma programı dahilinde yer alan Köyceğiz Caddesi'ni yeni yüzüne kavuşturdu. Yeniden hizmet vermeye başlayan cadde ulaşım açısından daha konforlu hale geldi. Meram'ın farklı noktalarında aynı anda yol yapım ve yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Göreve geldiğimiz günden bu yana mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek çözüme kavuşturma konusunda kolları sıvadık. Bu kapsamda hemşehrilerimizin yaşam standardını yükseltecek daha konforlu yollara kavuşması adına ilçemizin dört bir noktasında ekiplerimiz çalışmalarına hız kazandırdı. Son olarak şehrimizde yaşayan hemen hemen herkesin bildiği Huzurevi'nin de bulunduğu Köyceğiz Caddesi'ni baştan aşağı yeniledik" dedi.

Köyceğiz Caddesi'nde yapılan çalışmaların detaylarını paylaşan Başkan Mustafa Kavuş, "İlk etapta caddemizin 1 kilometrelik kısmında sıcak asfalt serimi ile birlikte parke bordür çalışması gerçekleştirildi. Yaklaşık 8 bin metrekarelik alanda 2 bin 400 ton sıcak asfalt kullanılırken yine yaklaşık 3 bin metrekare parke döşeme işi yapıldı. Bu çalışmalarla birlikte ilçemizin kıymetli alanlarından olan Köyceğiz Caddesi yeni bir hüviyete kavuşmuş oldu. Hemşehrilerimize yol yapım çalışmaları boyunca gösterdikleri sabır, anlayış ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim. Yenilenen Köyceğiz Caddesi hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA