• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram’da Kış’ın ödülleri verildi
24 Mart 2015 Salı 12:27

'Meram’da Kış’ın ödülleri verildi

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen ‘4 Mevsim Meram’ isimli fotoğraf yarışmasının ‘Kış’ konulu ikinci etabının ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Meram Belediyesi Meclis Salonu’ndaki ödül törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve fotoğraf sanatçıları katıldı.

Törende ilk olarak, eserleri sergilemeye layık görülen fotoğrafçılara plaketleri verildi. Daha sonra yarışmada ilk 3’e giren fotoğrafçılara hediye çekleri Başkan Toru tarafından verildi. Yarışmada “Tarihi Solumak” adlı fotoğrafıyla birinci olan Hüseyin Bostancı’ya 3 bin TL’lik; “Oduncu” adlı fotoğrafıyla ikinci olan Seyit Konyalı’ya 2 bin TL’lik ve “İnlice’nin Koyunu” adlı fotoğrafıyla üçüncü olan Ali Işık’a da bin TL’lik hediye çeki verildi.

MERAM DEMEK KÜLTÜR DEMEK, SANAT DEMEK

Fotoğraf yarışmasının, Meram’ın güzelliklerinin ortaya çıkarılmasında önemli bir rol oynadığına dikkat çeken Başkan Toru, “Meram demek; kültür demek, sanat demektir. Meram’ın güzelliklerini anlatmaya ifadeler yetmiyor. Görsel olarak fotoğraflar bize yardımcı oluyor. Yarışmaya katılan eserlerin hepsi birbirinden güzel. İlkbahar mevsimiyle ilgili fotoğraf yarışmamız da başlamış oldu. Değerli sanatçılarımızın objektifinden Meram’da ilkbahar fotoğraflarını da görmeyi arzu ediyorum. Yeni bağlanan mahallelerle birlikte ilçemizde gerek tarihi gerekse kültürel doku ve doğal güzellikler açısından çok önemli yerler var. Bu güzelliklerin keşfedilmesi hem ilçemizin tanıtımı hem de turizm potansiyeli açısından önem taşımaktadır. Emeği geçen tüm fotoğrafçılarımıza ve sanatseverlerimize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Yarışmada ilk 3’e giren fotoğraf sanatçıları, kültür ve sanata verdiği destekten dolayı Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’ya teşekkür ettiler.

Ödül töreninden sonra Başkan Toru ve diğer katılımcılar fotoğraf sergisini gezdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA