• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meramda kır düğün salonu tamamlandı
16 Şubat 2014 Pazar 12:48

Meram'da kır düğün salonu tamamlandı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, aynı anda 3 farklı düğünün yapılabileceği “Gülbahçe Mahallesi Kır Düğün Salonu” inşaatını tamamladı.

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, aynı anda 3 farklı düğünün yapılabileceği “Gülbahçe Mahallesi Kır Düğün Salonu” inşaatını tamamladı. 
Gülbahçe Mahallesi’ne kazandırdıkları örnek tesislerden birinin de Kır Düğün Salonu olduğunu belirten Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, “Gülbahçe Mahallemizde yaklaşık 50 milyon TL değerindeki yatırımları tamamladık. İkiz havuz olarak tanımladığımız yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun inşaatı bitti. Yakında kira ihalesine çıkacağız. Konya'da bir ilk olan bu tesiste bay ve bayan ayrı olmak üzere iki ayrı yüzme havuzu bulunuyor. 4 bin 300 metrekare inşaat alanı olan Kır Düğün Salonu’nun inşaatı da bitti ve aynı anda 3 farklı düğünün yapılabileceği bu tesis kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak. Bodrum katta bin, zemin katta bin ve açık düğün alanında da 2 bin 500 kişi olmak üzere toplamda 3 farklı düğünde 4 bin 500 kişiye hizmet verilebilecek bu tesis yaklaşık 5 milyon TL’ye mal oldu” diye konuştu.
Gülbahçe Mahallesi’ndeki diğer yatırımlar hakkında da bilgi veren Kalaycı, “36 derslikli Tahir Büyükkörükçü İmam Hatip Lisesi ve spor kompleksi inşaatı da tamamlandı. İçerisinde lunapark, Venedik havuzu, halatlı çocuk oyun gruplarının da yer aldığı parkın inşaatında da sona gelindi. Gülbahçe Mahallesi’nde yaklaşık 75 bin metrekarelik alanı kapsayan parktaki çalışmaları da kısa bir süre içinde tamamlayacağız” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA