• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meramda derbi maçını izledi
17 Aralık 2012 Pazartesi 09:21

Meram'da derbi maçını izledi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya il teşkilatının düzenlediği akşam yemeğine katıldı. Yemekten sonra Erdoğan ve Davutoğlu Galatasaray-Fenerbahçe derbisini...
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya il teşkilatının düzenlediği akşam yemeğine katıldı. Yemekten sonra Erdoğan ve Davutoğlu Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izledi. Başbakan Erdoğan, toplu açılış ve Şeb-i Arus törenlerine katılmak için geldiği Konya'da temaslarını sürdürüyor.
Erdoğan, konakladığı otelde AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen akşam yemeğine katıldı. Yemeğe Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Konya milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve partililer katıldı.
Yemeğin ardından Başbakan Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve bazı AK Partililerin, Meram'da Galatasaray-Fenerbahçe maçını izlemeye gittiği öğrenildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA