• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram’da çocuklar doyasıya eğlendi
14 Haziran 2014 Cumartesi 17:53

Meram’da çocuklar doyasıya eğlendi

Meram Belediyesi tarafından, 80 Binde Devr-i Alem Parkı yanında Çocuk Şenliği gerçekleştirildi. Akrobasi gruplarının şovlarıyla büyülediği etkinlikte, çocuklara çeşitli hediyeler verildi

2013-2014 eğitim-öğretim döneminin sonra ermesiyle 3 aylık yaz tatiline başlayan öğrencileri Meram Belediyesi de unutmadı. Meram Belediyesi 80 Binde Devr-i Alem Parkı yanında Çocuk Şenliği düzenledi. Şenliğe Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Belediye Başkan yardımcıları, müdürler ve çok sayıda çocuk ile aileleri katıldı.
“YÜREĞİ FATİH OLANIN NASİBİNE İSTANBUL DÜŞER”
Programın açılış konuşmasını Meram Belediye Başkanı Fatma Toru yaptı. Karne alan öğrencileri tebrik eden Başkan Toru, onların heyecanlarını paylaşmak için Çocuk Şenliği'ni tertip ettikleri söyledi. Eğitimin önemine vurgu yapan Başkan Toru, “Çünkü biz inanıyoruz ki okuyarak yetişmiş bir toplum, her zaman başarılı ve güçlüdür. Bu toplumun daha başarılı ve güçlü olabilmesi içinde çocuklarımızın desteklenmesi gerekiyor. Onların her türlü eğitim ve kültürel ihtiyaçlarının, sportif ihtiyaçlarının karşılanması gerekiyor. Meram Belediyesi olarak biz bu alanda inşallah önümüzdeki günlerde de, her zaman değerli yavrularımızın yayında olacağız. Onların eğitim alanındaki her türlü ihtiyaçlarına destek vereceğiz. Çünkü bizler beşikten mezara kadar ilim öğreniniz diyen bir anlayış ve inanca sahip bir milletin çocuklarıyız” dedi. Eğitimli nesillerin yetişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Başkan Toru,  'Yüreği Fatih olanın nasibine İstanbul düşer. İnşallah bizlerde çocuklarımızı birer yüreği Fatih olan nesiller yetiştirmek durumundayız ki nasibimize İstanbul fethetmek düşsün, yeni İstanbulları fethedebilelim. Niyetimiz bu inşallah” diye konuştu. Son yıllarda eğitim alanında yapılan çalışmalara değinen Başkan Toru, “Son yıllarda AK Parti iktidarıyla başarılı ve kararlı bir şekilde yürütülen eğitim seferberliği sayesinde ülkemizin geleceğine dair umutlar ve yarınlarımıza dair umutlarımız oldukça arttı. İnşallah bu seferberlik devam edecek” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA