• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meram’da asfalt çalışmaları üçe katlanacak
09 Mayıs 2016 Pazartesi 11:30

Meram’da asfalt çalışmaları üçe katlanacak

Meram Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Başkan Fatma Toru, Çaybaşı Mahallesi'ndeki fen işleri çalışmalarını yerinde inceleyerek son 2 yılda yapılan asfalt çalışmalarının bu yıl üçe katlanacağını ifade etti.

“Yerinde tespit, yerinde çözüm” sloganıyla çalışmalarına yön veren Meram Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte sıcak asfalt serimi çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ilçe genelindeki altyapı, kumlama ve asfalt çalışmalarını yerinde kontrol ederken, çalışmalar hakkında ise bilgi alıyor.

toru.jpg

EKİPLER SAHADA YOĞUN ÇALIŞIYOR

Meram Belediyesi olarak havaların ısınmasıyla birlikte asfalt sezonunu açtıklarını ifade eden Başkan Toru, “İlçemiz halkına en iyi hizmeti verebilmek ve altyapısı hazır yollarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunabilmek amacıyla her gün üç ekibimiz sıcak asfalt serimi çalışmaları gerçekleştiriyor. Biz de Çaybaşı mahallemizde bulunan Kosova sokak ve çevresindeki asfaltlama çalışmalarını yerinde kontrol ettik.  İnşallah 2016 yılı Meram’da asfalt yılı olacak. Meram bölgesinde bulunan, altyapısı tamamlanmış tüm sokak ve caddelerimizde onarım, soğuk ve sıcak asfalt çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Vatandaşlarımız emin olsun ki; son iki yılda gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarını 2016 yılında ikiye ve üçe katlamayı hedefliyoruz. Tüm planlamamızı buna göre yaptık.” şeklinde görüş belirtti.

Başkan Toru, incelemeler sırasında mahalle sakinlerinin büyük ilgisiyle karşılaşırken vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA